yeşerme yapar saçta platin röfle var diyorsunuz yani ne renk kullanırsınız bilmem ama küllü olmasın bence istediğiniz rengide bir tutam saçta denemeden boyamayın zaten boyalarda da deneme yapın diye uyarıyor birde karıştırarak boyaları kullanmak gerçekten boya numaraları hakkında bilgi istiyor bazen kuaförler bile iyi sonuç alamıyor bence tek bir renk kullanın zaten altta röfle var kolay kolay renk tutmayacaktır çabuk akacaktır koyuluk açısından kolay gelsinBu resmi bi blogtan almıştım. Saçın sahibi de " açık kumral ve ultra açıcı doğal sarı karıştırılmıştır" diye yazmış. Canım sence küllü sarı mı karıştırmalıyım, çok fazla turunculuk istemiyorum ama resimde de böyle tatlı hafif bi kızıllık var sanki :)
ben bir senedir artık maşamı düzleştiricimi kullanmıyorum çok yakıyorlar saçı mahvediyor birde en iyi markalar ama resmen tülertiyor saçı en güzeli fön ben maskelerle şuan direniyorum yıpranmaya karşı bu sene saçım dinlendi aslında röflede burdakiler bilir geçen sene 4 renk değiştim kendimbir ara beğenmedim 3 gün arayla boyadım şükür saçlarım elimde kalmadı röfle daha iyi geldi bana dip geldikçe gidiyorum saçımda dinlenmiş oldu inş seninkide istediğin gibi olur cnm
röfle bir şaç üstüne külü bir renk karışırsa yeşileniyorr ama açık sarıyal boyarsanız sorun olamz sanırımm bence röfle her daimm daha kulanışlıı gelir banaaa
Peki önerdiğin bir marka ve renk numarası var mı canım, malum bulmak zor oluyor aradığımız renkleri :) haklısın röfle kullanışlı ama sıkıldım işte değişiklik arıyorum sanırım :)
[işte kararıszz bayanlar ne yaparr gider şaç boyatırrr canımız sıkılıncaa bence şaçlar kalsınn başka bişlerle ugraşşş :)
:)) haklısın canım. Bakalım biraz daha düşüneyim ama yıpratması da var işte o da beni düşündürüyor saçım uzamıyor röfle yüzünden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?