Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleden Bu Renge Nasıl Geçebilirim ?

gzdrsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
177
1
46
Adana
Kızlar saçımda şu an platin röfle var. Kendi saç rengim koyu kumral. Röfleden saçlarım çok yıprandı. Resimdeki renkten istiyorum. Altın karamele küllü açık sarı karıştırsam ya da altın pırıltılı toffee rengine küllü açık sarı karıştırsam sizce bu rengi elde edebilir miyim ?

http://i40.tinypic.com/22mjq0.png

altın karamel bakır gibi turuncu bir renk boyadım biliyorum altın pırıltılı toffee da koyu olur istediğin renge ikiside olmaz yani küllü açık sarıya biraz açık kumral karıştırman yeterli olur zemin rengin zaten platin istediğin renge yaklaşırsın

Bu resmi bi blogtan almıştım. Saçın sahibi de " açık kumral ve ultra açıcı doğal sarı karıştırılmıştır" diye yazmış. Canım sence küllü sarı mı karıştırmalıyım, çok fazla turunculuk istemiyorum ama resimde de böyle tatlı hafif bi kızıllık var sanki :)

yeşerme yapar saçta platin röfle var diyorsunuz yani ne renk kullanırsınız bilmem ama küllü olmasın bence istediğiniz rengide bir tutam saçta denemeden boyamayın zaten boyalarda da deneme yapın diye uyarıyor birde karıştırarak boyaları kullanmak gerçekten boya numaraları hakkında bilgi istiyor bazen kuaförler bile iyi sonuç alamıyor bence tek bir renk kullanın zaten altta röfle var kolay kolay renk tutmayacaktır çabuk akacaktır koyuluk açısından kolay gelsin

açık kumral ve açık sarıyla karıştır çok az küllü koy içine zaten zeminin açık küllü çok hoş durmaz fazla olursa ancak 2. 3. boyamana renk tam oturur ilk boyamada hemen akar ama ardından bir ay sonra tekrar boya zamanla oturur renk cnm

Tamam canım eklerim :)) Tabi inşallah palette renklerini bulabilirim, çünkü bulmak çok zor :)

bilmem mi geçen kış altın karamele boyuyordum sanki kızlar stok yapmış çok zor buluyordum artık röfle rahatım kuaför düşünsün

Ben de aynı canım altın karamel boyuyordum ama istediğimden koyu olmuştu sonra zaten bir daha o renge rastlayamadım :)) sonra röfleye döndüm tekrar. Hatta daha yeni martta yaptırdım son röflemi ama hem sıkıldım hem de maşaydı düzleştiriciydi derken saçlarım diplerden uzuyor, uçlardan kırılıyor, bir türlü boyu uzamadı. Ben de resti çektim :))

ben bir senedir artık maşamı düzleştiricimi kullanmıyorum çok yakıyorlar saçı mahvediyor birde en iyi markalar ama resmen tülertiyor saçı en güzeli fön ben maskelerle şuan direniyorum yıpranmaya karşı bu sene saçım dinlendi aslında röflede burdakiler bilir geçen sene 4 renk değiştim kendim bir ara beğenmedim 3 gün arayla boyadım şükür saçlarım elimde kalmadı röfle daha iyi geldi bana dip geldikçe gidiyorum saçımda dinlenmiş oldu inş seninkide istediğin gibi olur cnm

Ben çok üşeniyorum canım ya 3 saat sürüyor otur otur sıkılıyorum kuaförde işkence gibi geliyor :)) saçların sağlammış demek ki maşallah :) inşallah ben de bu rengi bulabilirim canım bakalım, boyayınca paylaşırım burdan :)

röfle bir şaç üstüne külü bir renk karışırsa yeşileniyorr ama açık sarıyal boyarsanız sorun olamz sanırımm bence röfle her daimm daha kulanışlıı gelir banaaa

röfle bir şaç üstüne külü bir renk karışırsa yeşileniyorr ama açık sarıyal boyarsanız sorun olamz sanırımm bence röfle her daimm daha kulanışlıı gelir banaaa

Peki önerdiğin bir marka ve renk numarası var mı canım, malum bulmak zor oluyor aradığımız renkleri :) haklısın röfle kullanışlı ama sıkıldım işte değişiklik arıyorum sanırım :)

Peki önerdiğin bir marka ve renk numarası var mı canım, malum bulmak zor oluyor aradığımız renkleri :) haklısın röfle kullanışlı ama sıkıldım işte değişiklik arıyorum sanırım :)

bencee hiçç bozma şaç renginii röfleyese devam ett ilada degiştircem dersen açık sarıya yada açık karamel yapabilirsinn boya numarsını hiç bilmem kuaföre boyatırım cnm

götürüm rengii oda yapar :)

Aslında röfleden karamele geçtiğimde de pişman olup tekrar röfleye geçmiştim :) yine aynı şeyler oluyor çabuk sıkılıyorum ama sarı olmadan da yapamıyorum yine kararsız kaldım bak şimdi :))

[işte kararıszz bayanlar ne yaparr gider şaç boyatırrr canımız sıkılıncaa bence şaçlar kalsınn başka bişlerle ugraşşş :)

[işte kararıszz bayanlar ne yaparr gider şaç boyatırrr canımız sıkılıncaa bence şaçlar kalsınn başka bişlerle ugraşşş :)

:)) haklısın canım. Bakalım biraz daha düşüneyim ama yıpratması da var işte o da beni düşündürüyor saçım uzamıyor röfle yüzünden :)

cnm anlaşılan karasızsın boşver hiç değiştirme saçının rengini zaten yaz geliyor tam ideal saç rengin platin röfle burda kulübün yarısından fazlası senin saç renginden elde etmek için uğraşıyorlar değişme hiç yıpratma istersen güzel katlı bir kesim yaptır havan değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…