• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfleden bebek sarıya dönmek istediğim saçlarıma yardım

geceL

~KSÇSK~
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
83
2
48
Rize
merhaba arkadaşlar...
saçlarım şu an röfleli ama üst üste bir kaç röfle olduğu için uçlara doğru yoğun sarılık var. dipleri ise 5 cm kadar kahverengi yani kendi doğal rengi çıktı. şimdi ise tamamen bebek sarı olmasını istiyorum Seda Sayanın ki gibi. kuaföre sordum acarız dedi ama zaten orta boyda olan saçlarımın tamamen yıpranıp yanmasından kısacık kalmasından korkuyorum.kuaföre yüklü para vermek yerine evde kendim açmayı düşünüyorum ama sizin de fikrinizi almak istiyorum yardımcı olun bana nasıl bir yol izleyeyim..

bir arkadaşım hariç kimse bana yardımcı olmadı ama bayağı kişi konuya baktığına göre aynı dertten muzdaripler var diye düşünerek yazıyorum...
herşeyi göze alarak saçlarımı iki kere üst üste kendim palette açıcı ile açtım fakat dipleri yine de turuncu kaldı. bende en sonunda kuaföre gittim ve kuaför tamamen açtı. saçlarım şu an seda sayanın ki gibi bebek sarı. bunca açmalar sonucunda da saçımda sünme kopma yanma vs olmadı:nazar: sadece uçları 1 cm kadar kırıldı daha çok kısalmaması için şimdilik kestirmedim. kısacası saçlarım istediğim gibi oldu mutluyum:34:

Back