Saç Rengi ve Saç Boyama Röfledeki Ton farkı ve Turunculuktan Kurtulmak için Boya ??

Charm

Whats up ?
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
10.881
24
408
İstanbul
arkadaslar bana yardım edebılecek bırı var mı ?
saclarımın roflesını ıyıce sıklastırdım yalnız son yapılanla oncekıler arasında ton farkı olustu ve aralarda da turunculuklar var. dıplerım 1cm kendı rengim kumral bu arada.
bunlardan kurtulmak ıcın boya yapsam nasıl olur asagıya koydugum resımdekı gıbı bır sac ıstıyorum bunu nasıl saglarım ? dıplerım boyandıgında hangı rengı alır ?
koleston 12/1 ın ıyı oldugunu duydum ne dersnız ?
benı bu ton karmasasından kurtarın ??

Son düzenleme:
msj atmışşın ama özel msj alma durumun kapalı buraya yazıyorum o yuzden .
diplerin için en ıyısı koleston perfect 12.11 ve yuzde 9 luk oksıdanı . ancak uçlardaki turunculukları 12.11 koyulaştırıp grı yapabılır. ya koleston perfect 12.16 yada bulabılırsen koleston perfect 12.89 ile giderebilirsin. uçlardaki saçının açıklık durumuna gore açmaya ihtiyacı yoksa yuzde 3 lük oksıdan kullanabılırsın. açılmaya ihtiyacı varsa yuzde 9 luk oksıdan kullanabılırsın. ancak oldukça yıpratır yuzde 9 luk oksıdan uçları .
bu dedigim boyaları profesyonel boya satan yerlerde bulabılırsın . market boyalarıyla ıstedigin sonuc alamayabılırsın .
her ne yapmaya karar verirsen saçına önce ufak bır kısmında dene. memnun kalırsan tum saçına uygularsın. senin anlattıgına gore sadece tahmınde bulunarak boya numarası verdım çünkü.

kapalı oldugunun farkında degıldım kusura bakma canım.
bahsettıgın sekılde yapabılırım belkı ama daha once hıc yapmadım kendım karısım yaparak fılan.
kutu boya yapmıstım yanı hazır olanlardan.
burada bır konu gordum arastırınca aynı benım problemımı yasayan bır arkadas kendı koleston 12.1 ı denemıs sonucu da resımlı. lınkı verıyorum bakarsan. sayfanın bıraz asagısına dogru eskı halı var o da benım sacıma cok benzıyor tonları. bu yuzden kendıme referans aldım.
eger ona baktıktan sonra olur dersen bende boyle kutu deneyım garantı olsun ..

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...urunculukve-siyahliktan-kurtulma-resimli.html

Canım bende bu şekldeyim forumlarda internette kendime çare arıyorudm,en sonunda gittim aldım boya ve boyadım ve rahatladım,git sende dediğim boyayı al,önce saçının altını boya eğer hoşuna giderse tüm saçına devam edersin

nasıl röfleyle turunculaşıyo saçlarınız ya anlamıorm bn garip geliyo..

e herkes boyalı saçının üstüne röfle fln yapıyo ztn.. bnmde boyanın üstüne balyaj ama turunculuk yk

pnar1 sen hangı boyayı kullandın sacın ne sekıldeydı ?

ben koleston 12/0 aldım bu aksam denıcem kucuk bı yerıne bakalım nasıl olcak oncelıkle yapanlardan dınlemek ıstedım yapmadan once...
cevap gelmedı pek deneyerek gorucem ıns ıstedıgım gıbı olur da her yerıne uygularım...

Son düzenleme:

canım kusura bakma istemeye gelceklerde evde badana boya temizlik giremedim :kedi: artık açıklamamın önemi kalmadı sanırımisonuçları yazarmısın nasıl oldu*

canım turunculuğu alması için küllü renkler denemelisin ama bazen yeşillik yapabiliyor röfleli kısımlarda özellikle. buna dikkat :1ninca: 12/0 kullanmıştım uzun süre.kendi saç rengimde çok açık kumral olduğundan platin sarısı gibi bi renk elde ediyordum.özelden yazmışsın canım,saçımın altında röfle yoktu.. daha sonra 12/1 denedim o daha doğal bi renk oldu ama saçımın ön kısmı yeşilimsi bi renk oldu, o da zamanla düzeldi.
offfff sarı saç gerçekten hoş ama ben vazgeçtim artıkıngamyoncuiremsu bakımı çokk zor. yok turunculuk kalıyo, yok yeşillik bırakıyoo.... karamele boyadım gitti sempatiksalakcinni

canım kusura bakma istemeye gelceklerde evde badana boya temizlik giremedim :kedi: artık açıklamamın önemi kalmadı sanırımisonuçları yazarmısın nasıl oldu*

çok sevındım canım hadı hayırlısı :)

ben boyadım kızlar 12/0 a yalnız soyle yaptım aradan gorunmeyen en cok turunculuk olan bır tutama denedım once sonuc dıpler turunculastı yanı kendı rengım olan yerler gerısı ıse guzel sonuc verdı sarıyı bıraz daha actı turunculugu ıse kırdı.
bende dıplere surmeden sacımda turunculuk gordugum tutamları alarak boyadım. yanı tum saca uygulamadım.
sonuc guzel oldu dıpler ıle gerı kalan kısımlarda olan ton farklılıgı kayboldu turunculukları da kırdı gayet ıyı oldu.
yalnız sanırım yıkandıkca etkısını yıtırıyormu ne bır daha uygulamak ıstıyor..
1 hafta ıcınde yenıden bır uygulama yapıcam.. kısacası bır cozum oldu memnun kaldım.
ama 12/1 bulunmuyor hıc bır yerde mecbur 12/0 a boyamak zorundayım...

Bu yönetemi keşfeden biri olarak ,sizlerinde kullanıp olumlu sonuç alması çok sevindirici:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…