Saç Rengi ve Saç Boyama röfledeki sorun

normalde renginin açılması gerekiyor diye biliyordum ben canım.bende genellikle röfle yaptırıyorum ama koyulaşmıyor hiç.tek sorun zemini açtırıp üstüne röfle yaptırınca bir süre sonra o küllü renk gidiyor turunculaşma oluyor sanki buda beni deli ediyor

ay çok garip diilmi ama yaa ben kendi saçımın üstüne attrıyorum.ilk başta çok süper oluyo sapsarı..ama 2 ay sonra o aradaki siyahlar fazlasıyo gıbı oluyo genel olarak koyu saclı gorunuyorum ve bu da benı del,i ediyo

ay evet aynı şey bende de oldu şuan.ben normalde dedim ya zemini açtırıp yapınca iyiydi.bu kez kuaförüm doğal saç üstüne platin atalım dedi dip boyan gelsede doğal durur dedi ilk yapıldığında sarı duruyordu şimdi dipler uzayınca sanki hiç sarışın değilmiş gibi oldu .ne demek istediğini anladım şimdi.en iyisi zemini açtır o zaman olmuyor.bu arada benim açtığım topiğe bir bak son resmi gör sarışın durmuyor gibi değilmi

dur bı bakıyım tatlım

ben çok yaptırmadım röfle sadece iki kez ama kuaförüm ayda bir cila atmamamız lazım yoksa matlasır demişti. gerçi ben beklemeden kapatmıştım ama arada cilala sende canım

tek benım basıma qelmemıs demekkı kımse ınanmıo sacım koyulastı dıyınce :2: canım bana cila attılar o acıo rengını ama benım percemım gri oldu bide biraz yıprattı zaten yıprandı yeterınce .. tek çözüm bu sanrıım ...

ya kızlar en büyük yanlış koyu zemine açık röfle yaptırmak.saçlar kumralsa okey ama koyusa önce zemin açılacak sonra röfle yapılacak 2sinide denemiş biri olaral söylüyorum.ha doğal saç üstüne yaptıracam diyosanız röfle değilde gölge yaptırmak gerekiyor o daha hoş oluyor tabi o zaman sarışın olamazsınız ama

iyide kızlar zaten once röfle yapıp,sonrada ustune cila atmıyorlarmı.. aradaki sac rengini kırıyor,,yani asıl sac rengini acıyor..
bendede o koyulasma oluyor ama bana kalırsa sebebi diplerinin azda olsa gelmesi ,,yani sarı sac koyu renk sacın ustune dusuyor ve koyu gözüküyor..
ben arada dip boya yaptırdım,kökler berbattı ama pişman oldum rofleler kül rengi gibi oldu.. yıkadıkca cilası akdıkca iyi oluyor.. bence röfle yaptırırken tepeye,sac altına falan duze yakın sıklıkta röfle attırmak lazım

Valla bilmiyorum benim geçen hafta açtığım konumu okuyanınız varsa saçlarıma koyu bi röfle yapıldı,hiç sarışın gibi durmuyodum.bütün kafama küllü açık sarıyı sürünce tüm sorunum çözüldü
belki senin de aradaki renkler koyuysa veya diplerden geldiği için öyle görünüyodur.
Foto koysan belki daha iyi yorumlarız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…