- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
normalde renginin açılması gerekiyor diye biliyordum ben canım.bende genellikle röfle yaptırıyorum ama koyulaşmıyor hiç.tek sorun zemini açtırıp üstüne röfle yaptırınca bir süre sonra o küllü renk gidiyor turunculaşma oluyor sanki buda beni deli ediyor
ay evet aynı şey bende de oldu şuan.ben normalde dedim ya zemini açtırıp yapınca iyiydi.bu kez kuaförüm doğal saç üstüne platin atalım dedi dip boyan gelsede doğal durur dedi ilk yapıldığında sarı duruyordu şimdi dipler uzayınca sanki hiç sarışın değilmiş gibi oldu .ne demek istediğini anladım şimdi.en iyisi zemini açtır o zaman olmuyor.bu arada benim açtığım topiğe bir bak son resmi gör sarışın durmuyor gibi değilmi
valla hiç bilemiyorum canımparacıkları bolca almayı biliyolar ama
ben çok yaptırmadım röfle sadece iki kez ama kuaförüm ayda bir cila atmamamız lazım yoksa matlasır demişti. gerçi ben beklemeden kapatmıştım ama arada cilala sende canım
tek benım basıma qelmemıs demekkı kımse ınanmıo sacım koyulastı dıyınce :2: canım bana cila attılar o acıo rengını ama benım percemım gri oldu bide biraz yıprattı zaten yıprandı yeterınce ..tek çözüm bu sanrıım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?