• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röflede kızıllık(

selincik33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
24
0
86
İçel Mersin
slm arkadaşlar ben dün saçlarıma röfle yaptırdım ama ön kısımlar kızıl oldu ana saçıma
sürdügü cila saçlarımı kızıl yaptı
arka kısım sarı önler kızıl sizce bu kızılllıktan nasıl kurtulabilirim tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olursanız cok sevinirim
ben saçımı küllü sarıya boyamayı düşünüyorum sizce yapmalımıyım bu kızıllık ne şekilde gider lütfen yardım edin..

selam canım genelde ana saç rengi koyu olanlar bu sorunu yaşıyor, bende birkaç kez yaptırdım ve aynı sorunu yaşadım.ama küllü sarıya boyarsan çözüm olur diye düşünüyorum en azından kızıllığı almış olur biraz.kolay gelsin ...

slm arkadaşlar ben dün saçlarıma röfle yaptırdım ama ön kısımlar kızıl oldu ana saçıma
sürdügü cila saçlarımı kızıl yaptı
arka kısım sarı önler kızıl sizce bu kızılllıktan nasıl kurtulabilirim tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olursanız cok sevinirim
ben saçımı küllü sarıya boyamayı düşünüyorum sizce yapmalımıyım bu kızıllık ne şekilde gider lütfen yardım edin..

aynenn bana da oldu küllü bile çare değil şimdi kumral alıp boyayacağım bakalım şimdi sen ne yaptın

6.0 ve 7.1 numara boya karışımı ile dip boya yapılıyor:smiley-cool:
kızılıdan kurtulmak için küllü renk şart
bu kızılık kuaför yüzünden olmadı mı kauförüne sor bu kızıllık nasıl gidecekmiş

Back