• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle yaptirmak istiyorum

kumralperii

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
44
0
16
Almanya
merhaba kizlarrrr!!
size öyle anlatayim
yillardir sacimi siyaha boyadim.bir bucuk yil sacimi actirdim ve üzerine karamel rengi attim.
ancak yaklasik bir yildir sacima bir islem yapmiyorum.
sacim aslinda gayet dogal duruyor, yarisi karamel yarisi da dogal kendi rengim yani kestane-kumral.
fark cok belli olmuyor, ancak sacimin ucunu sacimin dibine koycamda,ozaman fark belli oluyor.
simdi size sorum, acaba röfle yaptirsam bu renk farkliligi sorun olur mu??
plAtine yakin röfle istiyorum-bide uclari kizil olmasin karamel var diye???

canım ben yıllardır röfle kullanıyorum. direk uygulanmasını tercih edersen dalgalanmalar olur saçında bu da hoş bir görüntü değil. senin için çok bi şey değiştirmeyecekse saçını uçlarndan farklılığın gideceği şekilde saçını kestirmeyi düşünmelisin. kuaföre gittiğinde dip boya yapalım fark gitsin diyeceklerdir. ama bu sefer de uygulamada saçın zarar görecek(ne kadar kaliteli ürün kullanırsa kullansın fark etmez). bide platin röfle istiyorsun onda uygulan oksidan 40 lık dolaysıyla saçın keçe keçe olur . bilmem anlatabildim mi

analdim canim sagolasin cevabin icin..
zaten hep kestiriyorum uclarini...baya azaldi boyali bölüm..ama boyali bölümü kestirirsem resmen kisacik küt olur sacim :(

canım selam , cila benim kuaförümün her zaman tercih ettiği bi yöntem. ama ben geçtiğimiz yıl evimi değiştirdim. eski kuaförüme gidiyorum ama bizim eve yakın olan kuaförleri bi dolanayım dedim. hepsi saçıma baktı cilayla olmaz illa boyamamız lazım dedi. sanki bilmiyorum ben saçım ince telli ve platin röfle. hem boya yapacak hemde röfle saç maç kalmaz bende yani o derece. hemen kaçtım eski kuaförümde aldım soluğu uzak muzak ne yapayım. ısrar et yani cila da benim hep yaptığım bi yöntem. hiç bi zararını görmedim bu güne kadar kuaförümde çok başarılı bu konuda dalgalanma vs olmadı. sayesinde krem dahi kullanmayı unutsam farketmiyo

cok tesekkür ederim canim.zaten ben de ayriyeten boya istemiyorum cünkü benim sacim da senin gibi ince telli-yani dedigin gibi sac mac kalmaz!!
ben de en iyisi durumu anlatayim ve röfleden sonra cila ile renk farkini düzelmelerini isteyeyim :3: :3:

cok tesekkür ederim canim.zaten ben de ayriyeten boya istemiyorum cünkü benim sacim da senin gibi ince telli-yani dedigin gibi sac mac kalmaz!!
ben de en iyisi durumu anlatayim ve röfleden sonra cila ile renk farkini düzelmelerini isteyeyim :3: :3:

canim cok tesekkür edirm. ben de zaten ayriyeten boya istemiyorum cünkü benim sacim da senin ki gibi ince telli. yani dedigin gibi sac mac kalmaz!! ben en iyisi durumu kuaföre anlatayim-ki görür zaten, ve röfleden sora cila yaptirayim :) :3: :3:

Back