Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle yaptırınca saçlarım elimde kalır mı ?

beautymoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
155
2
46
İzmir
arkadaslar ben saçlarımı röfle yaptırmıstım sonra tuhaf si sarı olunca gittim çikolata kahveye boyattım önce renk güzeldi sonraa turunculuklar oldu 1 ay öyle kullanınca gittim yine röfle yaptırdım saçlarımıda kestirdim zarar görmemesi içir.ama zamanla o röfleninde rengi istediğim gibi olmadı yanı hep iğrenç bi sarı çıktı ortaya.en son gidip küllü kumrla boyattım suan rengi güzel ve çok doğal duruyo boya gibi durmuyo.ama benim aklımın bi kösesinde hep röfle var.sizce en az nekadar bi zaman beklemeliyim yeniden dönüs yapmam için.kumrala boyayayı 10 gün filan oldu.yine röfle yaptırınca saçlarım elimde kalırmı:2::2:

bence bekle biraz daha . bu sürede saçlarına bakım yap . röfle yaptıracağın zaman da daha aza indirirsin hasarı

elinde kalır saçların tabi boyama hemen sakın. benm saçlarım öyle mahvoldu. loreal proffessional dışı sarı şampuan ve sütünü aldım öyle toparlandı saçım.

çok tsk ederim kızlar ins 1 1.5 ayda toparlanırda rahatca yaptırırım röfleyi yoksa saç kökünden gidecek.haklısınız en iyisi bu sürede saçı beslemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…