Maşadan dolayıdır canım o saç yansa bile yanık kokmaz.Yani zaten öle ateşle yakılmış gibi bir yanık değil öyle tabir ediliyor.Merak etme yani için rahat olsun maşadan kaynaklıdır o koku.Saçının yanıp yanmadığını ilk saçını yıkadıktan sınra anlarsın naylon gibi olmuşsa şekli bozulmuşsa tüleriyorsa ve çektiğinde lastik gibi uzuyorsa işte röfle yanığı olmş demektir.
Saçlarınız kuruduysa bal ve zeytinyağını karıştırp sürüp streçleyin. Birkaç saat bekleyin yıkayın okadar çok nemlendiriyorki anlatamam. Saçlarınız muhtemelen maşadan dolayı öyle kokmuştur. Boya saçı yakınca yanık kokusu olmuyor. Boya saçı yakınca saç ıslakken lastik gibi olur ve don lasitiği gibi çektiğinizde uzar. Saçlarınız kuruykende yün gibi durur
sanırım saçlarım yanmış. bırkaç tel saçımı alıp çektım uzadı ve koptu en sonunda çekıp bıraktıkçada kıvırcıklaştı. gercekten cok uzgunum.ama her telı öyle degıl. yanı kahve kısımlar kopmuyo uzamıyo sarı kısımlar mafolmuş. delı gıbı pişmanım röfle yaptırdıgıma. ben bılseydım röflenın saçı yaktıgını yaptırmazdım. keşke arastırsaydım ya . arkadaşlar bu yağ maskelerı gercekten ıse yarıyormu? ben nabcam ya nasıl doncem eskı saçlarıma
Fotolardan yanmış gibi durmuyor sağlıklı görünüyor. Tüm sarı saçlar çekince kıvırcıklaşıyormu:26: Allah allah öle beyaza yakında bir röfle olmamış kuaför nasıl yakabilmiş anlamadım:26: Canım yanığa maalesef kesinlikle çözüm yok ama yağ maskeleriyle nemi kaybettirmezsiniz saçlarınız tülermez yıpranmış görünmez. Her ay uçlardan aldıra aldıra yanıklardan kurtulursunuz çok kafanıza takmayın. Ben mavi siyahtan sarıya döndüğümdede öyle olmuştu sürekli bal maskesi ve yağ bakımlarıyla nemi saçımda tuttum sürekli katlı kestirererk te yanıklardan kurtuldum
arkadaşlar saçlarıma röfle yaptırdım. dogal saçımın ustune yaptırdım. ama sankı pişman gıbıyım. araştırmalarıma gore rofle saçı yıpratırmış bılmıyordum. neyse yaptı ettı,ardından maşayla bukleler verıp duzeltıp işlem bıttı eve geldım. saçlarımı bı koklayım dedım yanık kokuyodu saçlarım buram buram. bu koku neden dır anlmadım. acaba maşadan dolayımı koktu yoksa boya saçımı mı yaktı. eskı saçlarım ne kadar da hoştu oysa. hey allahım ya . bı sure bekleyıp kahverengıye deri dönüş yapmak ıstıyorum aslında. mafettım sankı bılmıyorum gerci kuafordekı kadınlar hepsi cok begendı ama . sizce bu koku nedendır. ayrıca resmını yarın cekıp koyucam saçlarımın. eve gelıp yıkadım kremlerdım bugunde maske aldım suan pek koku yok gıbı. lütfen yardım
aslında biliyomusun her bayanın kendi saç rengi kendine en çok yakışan renkmiş aahh biz kadınlar işte biyerleriizle uğraşmadan duramıyoruz amaan canını sıkma kökü sende yine uzar arada bi değişiklik iiidir öptm bye bye
canım sağol ya. hepsı tulerıp uzamıyo bı kısmı kımılerını cekıyorum normal kımılerını cekıyorum uzuyo. kımı teller yanmış kımılerı normal. nasıl bıse anlamadımama dedıgın maskelerden ve yaglardan kullanıcam mutlaka
Ya aslında çok fazla deforme olmamıştır canım sanırm saçına ilk kez böyle açıcılı bir işlem yaptırdın. Doğal saçlara alışık olduğundan sana kötü gelmiştir. Bende ilk siyaha boyattığımde eve gelip ağlamıştım doğal saç gibi olmadığı için hafif lastiğimsi forma kavuşuyor hangi renge boyanırsa boyansın.Bu yüzdende yanmış hissine kapılmış olabilrsiniz. Saçlarınızı çok düzleştirmemeye çalışın fön yapın onun yerine
belkıdefön yapabılsem yaparımda fon makınam yok. sadece saç kurutma makınam var. duzleştırıcım var bıde . e malum duzleştirmöedende kötü duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?