hmm hiç denemedim bak onu zaten röfle bir kere tutsa gerisi kolay dip röflede pek sorun yaşanmıyorda senin zemin koyu renk galiba onu biraz açık renk yapsan önce
mecit efendinin saç bakım yağı var sarıdan döndüğümde saçlarımı çok boyatmıştım ve doğal olarak yıpranmışlardı. mecit efendinin o bakım yağını ben çok beğenmiştim. bide ısırgan otlu şampuanı vardı. pırıl pırıl yumşatmıştı saçımı. sizede bu ürünleri tavsiye edebilirim.
Goldwellin röfle setini kullanmamış canım eğer onu kullansaydı röfleler gümüş sarısı olurdu bunda emin olabilirsin...Benim açtığım konuların birinde protek ammino keratin saç bakım maskesi var o konuya bir bak istersen ve şu anda saçlarına dokunma çünkü bu sefer daha fazla açıcı kullanacağı için saçlarını daha beter yakacak...
mecit efendinin saç bakım yağı var sarıdan döndüğümde saçlarımı çok boyatmıştım ve doğal olarak yıpranmışlardı. mecit efendinin o bakım yağını ben çok beğenmiştim. bide ısırgan otlu şampuanı vardı. pırıl pırıl yumşatmıştı saçımı. sizede bu ürünleri tavsiye edebilirim.
Goldwellin röfle setini kullanmamış canım eğer onu kullansaydı röfleler gümüş sarısı olurdu bunda emin olabilirsin...Benim açtığım konuların birinde protek ammino keratin saç bakım maskesi var o konuya bir bak istersen ve şu anda saçlarına dokunma çünkü bu sefer daha fazla açıcı kullanacağı için saçlarını daha beter yakacak...
Peki Goldwellin bu seti oryal kadar zararlı mı? Kötünün iyisi mi??Şu an için değilde 1 ay sonra filan ben uygulasam koyu yerlere yanma olur mu?Bu arada koyu yerlerde boyalı.Boyamak için ne kadar bekleyeyi??Söylediğim gibi saçlarına bayıldım.Tekrar tekrar maşallah diyorum.Senin ki gibi gümüş sarısı yapar mı bu boya? O konuya baktım teyzemden istedim istanbuldan al diye unutmuş burda buyuk bır kozmetıkcı var oraya söyledim getircez dediler bekliyorum hala...
Bu renk super senın kı gıbı bunun ıcın oryal degılde ne yapayım???