Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle yaptırdım ama istediğim gibi olmadı..Tekrardan yaptırayım mı yoksa bekleyim mi?

ht2nor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
378
4
96
Diğer
Saç diye diye kafayı yedim koyudan 2 yıl içinde açtırdım baya...
Gönlümüzde sarı var tabi.Bilenler bilir nasıl renkleri istediğimi.
Neyse bakımlardan sonra tamamdır bu saça bi'şey olmaz dedim ve kuaförün yolunu tuttum tabi elimde fotolarla.
Öyle bi renk çıktı ki şoklardayım hala.Ben ne istedim ne oldu.
Hem o kadar bakımdan sonra uzattığım saçlarımdan oldum,hem param gitti hemde kafayı sıyırttılar.
Saçın üstü bi'renk altlar ayrı bi'renk eski saçımdan kalan karamelimsi renkler gitmemiş.
Şimdi ben neye yanayım.Vallahi bugün saçımı bağlayıp bandana takıp çıktım.Rezillik resmen..
Kuaföre gittim düzeltmeyi kabul etti.Ama napayım bilmiyorum(Aynı yere gitmesem başka yere tonla para vercem,gitsem yapabilcek mi bilmiyorum doğrusu.Kafam çok karışık anlayacağınız.
Önceki saç rengimi,şu an ki neydüğü belirsiz saç rengimi ve aslında istediğim saç rengini ekliyorum.
Yıpranma olur mu?yanar mı?bekleyeyim mi napayım???
Bir akıl fikir verin bana kızlar ya çok kötüyüm :'(
Keşke annemle teyzemi dinleseydim de gitmeseydim.Vallahi bin pişman oldum.

Eklentiler

• $Fotoğraf0565.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 532
  • $Fotoğraf0796.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 486
  • $Fotoğraf0586.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 417
  • $Fotoğraf0785.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 457
  • $Fotoğraf0794.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 552
  • $Fotoğraf0790.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 420
  • $Fotoğraf0791.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 379
  • $Fotoğraf0788.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 413
  • $Fotoğraf0798.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 349
  • $Fotoğraf0797.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 361
  • $Resim(1477).jpg
    8 KB · Görüntüleme: 362
Son düzenleme:
Sana balyaj yapması gerekirken röfle yapmış canım bu arkadaş Saçlarını tamamen boyatıp sonra krepe balyaj attırman lazım ama bu seferde saçların yanar... Bence pişman olmak için erken, akmaya başladıktan sonra daha soft bir renk çıkacaktır, şu an için yapabileceğin şey saçını beyaz sabun ile yıkayıp rengi hafiften akıtmak olur sonra diplerine 7.0 uygularsan çok daha kullanılabilir bir renk çıkar ortaya çünkü röflelerede çok dipten başlamış bu yüzden gözünü rahatsız ediyor, eğer 7.0 ila o çizgiyi kamufle edersen daha yumuşak bir geçiş olacak ve rahatlayacaksın......Eğer sarı olan yerler gözüne çok cırt geliyorsa 9.1 ile geç veya en kestirme silver şampuan olarak satılan şampuanlardan bak canım...Benim gözüm bu kuaförü tutmadı pek, kendi işini kendin göre derim...

Son düzenleme:
canım sen saçlarını komple yaptırmadınmı ne yaptırdın gölgemi...sanki bana yoğun atılmış bir gölge gibi geldi..kuför çok beceriksişzmiş aslında boyalı saçı boyamak çok tehlikeli bende gitmeyi düşünüyorum cumartesi komple röfle yaptırıcam araalrda böyle siyahlık istemiyorum...nerdeyse 5 kez gitmişimdi kuaföre..bak bu rengi istiyorum böyule olmazsa cingar çıkarırırm dedimoda zaten çok becerikli...ve çok emin kendinden sürekli konuştuk şöle olsun diye benim istediğim renk şu..http://www3.images.coolspotters.com...erragni-and-hermes-kelly-mini-bag-gallery.jpg
bence saçını dinlendir artık yorma bakımlar yap okadarada kötü değil..yıkadıkça renk oturur...

bence şu sarı sevdandan vazgeç olmayınca olmuyor karamel yaptırabilirsin tenin esmer olduğu için hoş durmaz karamel daha uyumlu....

İlla röfle istiyorum diyorsan bekle bence, saçın yanmasın biraz bakım yap kendine gelsin aksi halde pişman olabilirsin benim gibi

Canım kaç tane foto götürdüm tamam yaparım,yok yanmaz,istediğin gibi olcak dedi.Teyzem idda etti hatta yakacaksın konuşma böyle diye yokkk yaparım dedi.İnandım salak gibi bende.

Yarın bekliyor beni güya düzeltcek...Uçlarda eski renk kalmış oraları yaparım diyor.Ee yine yakacak demek.Off kılıçbalığı senin saçların ne güzel beceriksiz bunlar..Gitmiyeyim o zaman yıkayıp akıtayım

Eklediğim fotolarda istediğim renk var.Küçük bi'kız.Ben öyle istedim kuaför naptı bilemiyorum.Röfle mi gölge mi belli değil...Haklısın beceriksiz....
Aman aralara siyah isteme çok kötü duruyo.Belki fotoda o kadar belli olmuyor ama bence attırma boyle.
İnşallah istediğin gibi olur canım.

bence şu sarı sevdandan vazgeç olmayınca olmuyor karamel yaptırabilirsin tenin esmer olduğu için hoş durmaz karamel daha uyumlu....

Vazgeçilmiyo ki.Önceden olsa ayyyy hayırrrr asla yaptırmam derdim ama büyüdükçe istekler bitmiyo :)
Kuaförde bitiyor bence.Ne esmerler var enfes saçlar yapılıyor doğrusu..
Bu arada tenim kumral

ya bence yaptırma bu sefer kopmalar başlar ben önce saçlarımı komple açık renge boyattım onun üstüne röfle yaptırdım daha doğrusu balyaj simdi foto yükleyeceğim

İlla röfle istiyorum diyorsan bekle bence, saçın yanmasın biraz bakım yap kendine gelsin aksi halde pişman olabilirsin benim gibi

Sanırım beklicem.Yanmasından çok korkuyorum.Röfleli yerleri ayırır yaparım diyor.Bunu yapmadan önceden aralarda krepe balyaj vardı.Onları ayırdı da noldu yaktı.Saçım kısacık kaldı.
Gün boyu ayna karşısındayım nasıl üzülüyorum anlatamam

Güzel olmuş.Şanslısın Sel_Bebek
Gidip camlarını aşağı indircem ya..Şimdiden bile kopmalar var.Saçımı nasıl yakmış ki hemen kesti.Ben kesmededim makası bi attı.NAsıllar bilemiyorum.Haram olsun aldığı para..

merhaba, canını bu kadar sıkma arkadaşım. herşeyin çaresi bi yolu var
ben senin yeerinde olsam saçlarıma yeniden boya sürdürtmem ve beklerim.
röfle ve balyaj zaman geçtikçe rengini alıyor ve güzelleşiyor.bende ilk balyaj yaptırdığım zamanlarda kendimi kocaman kadınlar gibi hissederdim ama 1 ay sonra felan güzelleşmeye başlardı saçın rengi.
Artık kendi rengimi kullanıyorum veee çok memnumum

Bende şu an kendimi kocaman kadınlar gibi hissediyorum :84:
1 ay beklicem beklemesine çünkü bu adama güvenmiyorum.Ama şöyle bi'şey var, saçlarımın ucu katalog gibi.Koyuluk mu desen karamel,kumral mı desen röfle mi desen..Allah ne verdiyse
Dipler açık uçlar koyu anlayacağınız.
Saç uçlarımın düzelmesini nasıl yapıcam peki???Hani yine bekleyeyim beklemesine bandana filan takarım dipleri kapatmak için ama nasıl uçlar olcak.Uçlara boya sürülünce yanar mı yanmaz mı??

Kim ne biliyorsa yazsın rica ederim

bi keresinde üst üste iki kere dip boya yaptırmıstım tutmayınca dipleri baya tahriş oldu saçımda çok zarar gördü özel ürünlerle 6-7 ayda toparladım ancak saçlarımı uçları yanmaz ama bence çok kötü olur naylon saçlar gibi yolunmuş bi görüntü olabilir sen her kosulda birazcık bekle 2 hafta falan topuz falan yap idare etmeye calıs ondan sonra karar verirsin nasıl bir yol izleyeceğine şimdi üzerine tekrar sarıda ısrar edersen kopmalar yaşarsın çünkü açıcı çok yıpratıyor açık renklerin içinede zaten karısımda mutlaka açıcı koyuyor kuaförler

Sarıda ısrar edeceğim kesin.Toplayıp çıkıyorum zaten...Şapka takacam bu gidişle
Başta goldwell'in röfle setini gösterdi bununla yapıcam diye yalancı basmış bildiğimiz oryali.
Goldwell'in röfle seti nasıl bilmiyorum ama..

hmm hiç denemedim bak onu zaten röfle bir kere tutsa gerisi kolay dip röflede pek sorun yaşanmıyorda senin zemin koyu renk galiba onu biraz açık renk yapsan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…