Sana balyaj yapması gerekirken röfle yapmış canım bu arkadaşSaçlarını tamamen boyatıp sonra krepe balyaj attırman lazım ama bu seferde saçların yanar... Bence pişman olmak için erken, akmaya başladıktan sonra daha soft bir renk çıkacaktır, şu an için yapabileceğin şey saçını beyaz sabun ile yıkayıp rengi hafiften akıtmak olur sonra diplerine 7.0 uygularsan çok daha kullanılabilir bir renk çıkar ortaya çünkü röflelerede çok dipten başlamış bu yüzden gözünü rahatsız ediyor, eğer 7.0 ila o çizgiyi kamufle edersen daha yumuşak bir geçiş olacak ve rahatlayacaksın......Eğer sarı olan yerler gözüne çok cırt geliyorsa 9.1 ile geç veya en kestirme silver şampuan olarak satılan şampuanlardan bak canım...Benim gözüm bu kuaförü tutmadı pek, kendi işini kendin göre derim...
canım sen saçlarını komple yaptırmadınmı ne yaptırdın gölgemi...sanki bana yoğun atılmış bir gölge gibi geldi..kuför çok beceriksişzmiş aslında boyalı saçı boyamak çok tehlikeli bende gitmeyi düşünüyorum cumartesi komple röfle yaptırıcam araalrda böyle siyahlık istemiyorum...nerdeyse 5 kez gitmişimdi kuaföre..bak bu rengi istiyorum böyule olmazsa cingar çıkarırırm dedimoda zaten çok becerikli...ve çok emin kendinden sürekli konuştuk şöle olsun diye benim istediğim renk şu..http://www3.images.coolspotters.com...erragni-and-hermes-kelly-mini-bag-gallery.jpg
bence saçını dinlendir artık yorma bakımlar yap okadarada kötü değil..yıkadıkça renk oturur...
bence şu sarı sevdandan vazgeç olmayınca olmuyor karamel yaptırabilirsin tenin esmer olduğu için hoş durmaz karamel daha uyumlu....
İlla röfle istiyorum diyorsan bekle bence, saçın yanmasın biraz bakım yap kendine gelsin aksi halde pişman olabilirsin benim gibi
Keşke Ankara'da olsaydım bu durumlara düşmezdim.Malatyadayım canım
bi keresinde üst üste iki kere dip boya yaptırmıstım tutmayınca dipleri baya tahriş oldu saçımda çok zarar gördü özel ürünlerle 6-7 ayda toparladım ancak saçlarımı uçları yanmaz ama bence çok kötü olur naylon saçlar gibi yolunmuş bi görüntü olabilir sen her kosulda birazcık bekle 2 hafta falan topuz falan yap idare etmeye calıs ondan sonra karar verirsin nasıl bir yol izleyeceğine şimdi üzerine tekrar sarıda ısrar edersen kopmalar yaşarsın çünkü açıcı çok yıpratıyor açık renklerin içinede zaten karısımda mutlaka açıcı koyuyor kuaförler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?