Saç diye diye kafayı yedim koyudan 2 yıl içinde açtırdım baya...
Gönlümüzde sarı var tabi.Bilenler bilir nasıl renkleri istediğimi.
Neyse bakımlardan sonra tamamdır bu saça bi'şey olmaz dedim ve kuaförün yolunu tuttum tabi elimde fotolarla.
Öyle bi renk çıktı ki şoklardayım hala.Ben ne istedim ne oldu.
Hem o kadar bakımdan sonra uzattığım saçlarımdan oldum,hem param gitti hemde kafayı sıyırttılar.
Saçın üstü bi'renk altlar ayrı bi'renk eski saçımdan kalan karamelimsi renkler gitmemiş.
Şimdi ben neye yanayım.Vallahi bugün saçımı bağlayıp bandana takıp çıktım.Rezillik resmen..
Kuaföre gittim düzeltmeyi kabul etti.Ama napayım bilmiyorum(Aynı yere gitmesem başka yere tonla para vercem,gitsem yapabilcek mi bilmiyorum doğrusu.Kafam çok karışık anlayacağınız.
Önceki saç rengimi,şu an ki neydüğü belirsiz saç rengimi ve aslında istediğim saç rengini ekliyorum.
Yıpranma olur mu?yanar mı?bekleyeyim mi napayım???
Bir akıl fikir verin bana kızlar ya çok kötüyüm :'(
Keşke annemle teyzemi dinleseydim de gitmeseydim.Vallahi bin pişman oldum.
Gönlümüzde sarı var tabi.Bilenler bilir nasıl renkleri istediğimi.
Neyse bakımlardan sonra tamamdır bu saça bi'şey olmaz dedim ve kuaförün yolunu tuttum tabi elimde fotolarla.
Öyle bi renk çıktı ki şoklardayım hala.Ben ne istedim ne oldu.
Hem o kadar bakımdan sonra uzattığım saçlarımdan oldum,hem param gitti hemde kafayı sıyırttılar.
Saçın üstü bi'renk altlar ayrı bi'renk eski saçımdan kalan karamelimsi renkler gitmemiş.
Şimdi ben neye yanayım.Vallahi bugün saçımı bağlayıp bandana takıp çıktım.Rezillik resmen..
Kuaföre gittim düzeltmeyi kabul etti.Ama napayım bilmiyorum(Aynı yere gitmesem başka yere tonla para vercem,gitsem yapabilcek mi bilmiyorum doğrusu.Kafam çok karışık anlayacağınız.
Önceki saç rengimi,şu an ki neydüğü belirsiz saç rengimi ve aslında istediğim saç rengini ekliyorum.
Yıpranma olur mu?yanar mı?bekleyeyim mi napayım???
Bir akıl fikir verin bana kızlar ya çok kötüyüm :'(
Keşke annemle teyzemi dinleseydim de gitmeseydim.Vallahi bin pişman oldum.
Eklentiler
-
$Fotoğraf0565.jpg41,8 KB · Görüntüleme: 532
-
$Fotoğraf0796.jpg76,1 KB · Görüntüleme: 486
-
$Fotoğraf0586.jpg41,8 KB · Görüntüleme: 417
-
$Fotoğraf0785.jpg57,6 KB · Görüntüleme: 457
-
$Fotoğraf0794.jpg72,3 KB · Görüntüleme: 552
-