Saç Rengi ve Saç Boyama röfle yaptıranlar lütfen yardım..

mavvmavv

umudum var...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
436
Puanlar
133
arkadaşlar ben saçıma 4 yıldır falan sürekli sarı röfle attırıyorum fakat son boyattırdığımı beğenmedim böle canlı bi sarı istiyodum böle soluk beyaza çalan bi sarı oldu saçım ve güneşe çıktığımda bakır tel gibi parlıyo:1no2:senağlama dünya para döküldüm yine de bişeye benzemedi saçım kuaför fobisi başladı artık :oklava: bi akıl verin lütfen sizce neden saçım böle parlıyo? boya mı kötüdür acaba tekrar gitsem canlı bi sarı olur mu saçım? şimdiden tşkler kızlar..:1rolleyes:

kuaförüne bir danışsana bu konuyu mutlaka boyayı tutuuramadılar yada boya iyi değildi diye düşünüyorum bende yaptırıyorum hiç böyle birşeye denk gelemedim

arkadaşlar ben saçıma 4 yıldır falan sürekli sarı röfle attırıyorum fakat son boyattırdığımı beğenmedim böle canlı bi sarı istiyodum böle soluk beyaza çalan bi sarı oldu saçım ve güneşe çıktığımda bakır tel gibi parlıyo:1no2:senağlama dünya para döküldüm yine de bişeye benzemedi saçım kuaför fobisi başladı artık :oklava: bi akıl verin lütfen sizce neden saçım böle parlıyo? boya mı kötüdür acaba tekrar gitsem canlı bi sarı olur mu saçım? şimdiden tşkler kızlar..:1rolleyes:

canım uzun yıllar röfle kullanan biri olarak(tabi geçen bayram siyah yaptım aptal gibi şimdi acmaya calısıyorum-tatlicadiarzu-)sana tavsiyem yeni yaptırdıysan bi 15 gün bekle bayram için tekrar yaptır hem daha yogun ve canlı bir sarı elde edersin..bide paraya acıma röfle konusunda iyi bir yere git güzel yapsınlar..üzülme düzelir..birde bakım ürünü kullan mutlaka röfleli saçlara özel rengini koruması için bakım ürünleri var istersen onlardanda kullanabilirsin..ben sacımı bozdum malesef şimdi acmak için ugraşıyorum valla.acık kızıla döndü şu anda..bayram için röfle yaptırıcam kısmetse..sen dedigim gibi yap biraz dinlensin sacın ve bu arada da bitkisel yaglarla bakım yap ki çok yıpranmasın.badem yagıyla besleyebilirsin 15 gün.boyandıgında çok yıpranmaz..öptüm cnm:1hug:

tam bekletmemiş olabilirler oryali..
bide oryal dandik marka ise istenilen parlaklıkta olmayabiliyor..
bencede biraz dinlendi saçını..bu şekilde bir müddet kullan.
sonrada iyi bir kuaföre git..
aralara daha canlı paketler atarak saçını çok yıpratmadan düzeltebilirler tahmin ediyorum.

röfle yapıldğı zaman mutlaka kızıllık ya da bakrı rengi olabiliyor bu senin saçınla ya da boyayla ilgili bir durum. ben kuaförde boyattığım zaman mutlaka kuaförüm ile birlikte güneşe çıkarız aynayla bakarız :) yıllardır aynı kuaförüme gitmeme rağmen :) bazen kızıllık olduğu zaman cila atıyorlar bunu kuaförün bilir zaten danış derim. ama deasynin dediği gibi röfle için parana kıy ve geçekten güzel bir yere git ve sabitleştir gittiğin kuaförü. hep aynı kişiye git ve mutlaka boya kartı doldurmak istediğini belirt boyandan memnun kalınca ki bir dahaki sefere yaptırdığında saçının uçları ile dipleri farklı tonda olmasın ;);) sevgiler

bergolyacım,
ben 8 senedir röfle yaptırırım.platin sarısıdır benim saçım.
bir kere de kızıllık olmadı.
röfle yapanın saçı tanıması ve kullandığı boyanın kalitesi ile ilgili bir durum sanırım.

Son düzenleme:
şutarafagitti teşekkür ederim kızlar
biraz daha bekliyim de gideyim o vakita.s
gerçi baya da bi para döküldüm zaten kuaför de daha önce defalarca gitmiş olduğum bi kuafördü.. gerçi beyfendi devamlı kuaförden kuaföre transfer oluyo canımı sıkmaya başladı zaten daha iyisini bulmak lazım artık sanırım..:jeyyar:

Canım bende yaptırdım hiç bi problem yaşamadım(bende sık yaptırırdım)bi kuaförümne sor eminim tutramadılar boyada kötüydü tutmadı rebnngi ama kuaförüne danış sana yardımcı olur istediğin rengi yapar merak etme sıkma canını

hanımlar ben de sarı röfle yaptırıcam. özelden bana kuaför önerilerinizi yazar mısınız lütfeeen???

arkadaşlar bende röfle yaptırmıştım 1 yıl oldu ama inanın saçlarım saçlıktan çıktı bitkiseldi birde o güzelim saçlarınıza kıymayın şu an yarıya geldi kendi saçım ve saçımı sürekli kestiriyorum gitsin o kadar kötü ki püskül resmen yaakannehir

arkadaşlar bana yardım edin lütfen :çok üzgünüm: şimdi baştan anlatayım, saçlarımın rengi kızıl gibi bişeydi siyahtan aça aça kızıl oldu, sonra kuaföre gitmeye karar verdim açarız dediler gittim saçımı orealla açtılar üstüne ama altları istediğim gibi açılmadı kuaförümde dedi fazla bekleyemem dedi yanabilir dedi, sonra ben küllü kumral istedğim için yaptılar üstleri falan çok güzel oldu tam istedğim renkti,ama altları açılmadı yani kızıllıklar kaldı, şimdide ben röfle istiyorum kuaförüm dediki; bu kızıllık olan yerleri bir daha açıcaz üstüne tekrar küllü kumral yapıcaz ondan sonra röfle yapıcaz dediler. ama ben de çok endişeliyim açıkcası acaba güzel olurmu ya tekrardan açılmazsa boşuna saçlarım yanarmı napıcam ben ya kuaförüm açılır dedi ama bilmiyorum yaaa:(:(:( böyle durumla karşı karşıya olan varmı yada bana yardım edebilecek bişey diyin nolur röfle yapmak istiyorum ama küllü kumral üstüne off napıcam yamafoldumben

Back