- 21 Şubat 2014
- 66
- 22
- Konu Sahibi Kucukmucit
Her rofle yaptirisimda sac uclarimin eriyip gitmesinden biktim. Gitmedigim yerde kalmadi, denemediğim üründe..Farklı bir sebepten dökülen saclarimi mezoterapiyle bile geri kazanmisligim var. Keratin yüklenmesini hep salonda yaptiriyordum. Net gezintimde evde de bu işlemin yapılabileceği bilgisine ulastim. Hem de istediğiniz marka ürünle ve kendi ozenimizle!Çok farklı fiytlarda çeşitli ürünler var ancak ben Davines i seçtim. Arkadaşlar bir urun oldukca pahali biliyorum ancak verdiğim paraya hic acimadigimi net bir şekilde söyleyebilirim. Bir ayda bile sac tellerinde büyük hacim farki oluştu. salonda odedigim bakim ücretlerini ben uç ayi bulmadan amorte edeceğim. Bu konuyu daha önce forumda arastirmistim ancak fazla bir bilgi bulamadigim için deneyip paylaşmak istedim. Bu arada ayni markanin parlaklik veren sac spreyini de almistim. Oda bir harika Saclarinizin matligindan sikayetciyseniz bu urun tam bizlik kizlar. Ben bir kaç urun daha aldim yine sacla alakali ama daha sonra onlarda paylaşacağım.henüz tam deneyimlemedim biraz zamana ihtiyacim var...