osge01 Guru Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2007 887 7 296 18 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi osge01 #1 kızlar çok acil yardım lazım saçıma balyaj attırdım fakat çiğ durdu baya. yumurta sarısı gibi:)) nasıl düzeltebılırz bunu?? alsanaalsanasmile
kızlar çok acil yardım lazım saçıma balyaj attırdım fakat çiğ durdu baya. yumurta sarısı gibi:)) nasıl düzeltebılırz bunu?? alsanaalsanasmile
C cicime Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2008 105 1 96 43 İzmir 5 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi osge01 #2 deneyimlerimden yola çıkarak şu öneride bulunabilirim.eğer balyajsız yerlere taşırmayacaksan altın sarısına boyamayı dene rengin çiğliğini alıyor canlılık veriyor öyle cart bir altın sarısı olmuyor.
deneyimlerimden yola çıkarak şu öneride bulunabilirim.eğer balyajsız yerlere taşırmayacaksan altın sarısına boyamayı dene rengin çiğliğini alıyor canlılık veriyor öyle cart bir altın sarısı olmuyor.
osge01 Guru Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2007 887 7 296 6 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi osge01 #3 ohooo bu soruyu soralı baya oldu ben ıkıncı dip röflemı bıle yaptırdım:) öle kullandım oburunude napim::
ohooo bu soruyu soralı baya oldu ben ıkıncı dip röflemı bıle yaptırdım:) öle kullandım oburunude napim::