Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım .Benimde saçlarımda platin röfle var dipleri geldi Kendi saçım kumral koleston 12.0 bayasam nasıl olur deneyen var mı?
kızlar koleston 12.0 boyayın süper oluyo....kızıllıkta bırakmıyo kesinlikle.........röfle masrafındanda kurtuluyosunuz ....
kızlar koleston 12.0 boyayın süper oluyo....kızıllıkta bırakmıyo kesinlikle.........röfle masrafındanda kurtuluyosunuz ....
aaa şimdı aklıma geldı küllü mango şey demişti o çok anlıyodu ya bu boyalardan arkadaşım röfle ustune loreal çok açık küllü sarı boyadı demişti numarası 03 muydu neydı öyle bişey çok guzel oluyor demişti.... dip boya yapılmış gibi oluyor sarılarda cila lamineks gibi oluyor demişti bu boyayı ilk önce diplere sonrada yıkamaya 10dk kala uçlara suruyosunuz yıpranmasın dıye.... guclubacismile
ama kızlar sarı rısklı bı renk onun için ıstersenız bı kutu alıp evde bı deneme yapın bır tutamında ???
Slm kızlar... Benim saçımda röfle var ama diplerim geldi.. Tekrar röfle istemiyorum tek renk her yeri sarı istiyorum yani tek renk sarı yardım kızlar neyle boyamam lazım turuncu olmasından da korkuyorum fikir lütfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?