• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle üzerine düz sarı boyama!!! (Resimli)

modaliza

Evli
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
115
1
118
Kuaföre gitmekten nefret eden biri olarak artık düz sarı ya geçmek istiyorum. Bunu evde kendim boyayarak yapabilirmiyim bilemedim,sizlere sormak istedim

Saçlarım röfleli resimde görüldüğü gibi artık hem daha sarı hemde düz renk istiyorum.Düz sarı boya alıp boyasam evde, sizce nasıl bu renk üstüne.Tutarmı,karmaşık renkler çıkmasın ortaya sonra.Yapanlar bilenler varsa cevapları bekliyorum lütfen...

$IMG_2538.jpg

Eklentiler

• $IMG_2358.jpg
    $IMG_2358.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 4.233
Kuaföre gitmekten nefret eden biri olarak artık düz sarı ya geçmek istiyorum. Bunu evde kendim boyayarak yapabilirmiyim bilemedim,sizlere sormak istedim

Saçlarım röfleli resimde görüldüğü gibi artık hem daha sarı hemde düz renk istiyorum.Düz sarı boya alıp boyasam evde, sizce nasıl bu renk üstüne.Tutarmı,karmaşık renkler çıkmasın ortaya sonra.Yapanlar bilenler varsa cevapları bekliyorum lütfen...

Eki Görüntüle 190058
saçlarınızda kendinizde çok güzelsiniz maşallah:nazar:benim tavsiyem istediğiniz sarıyı düz olarak en azından renk oturana kadar kuaförünüz yapsın gene:69: siz sonra dip boyanızı ona göre ayarlamaya çalışırsınız sarı saçta ton ayarlamak koyu renklere göre çok zor saçlarda ve daha çok yıpranma oluyor:50:

7 TONA kadar açan saç boyaları var bıraz dıpler kızıllık olyo ama röfle ıçın ayıracak 4 saatım yok malum çocuk var

ben kendım boyuyorum saçlarımı röfle setiyle tabı kı yıpranıyor ama o parlaklığı harıka herkes çok begenıyor

kendi saçıma göre konuşayım ben garnier 110 exkstra açık doğal sarı kullanıyorum memmunum
sanada tavsiye ederim saçı yıpratmıyor ama her saçta aynı tonu veriyormu denemeden bilinmez canım

yorumlarınız için tşk ederim,ama böyle röfle üzerine düz sarı boyayanlar varsa kendi onlardan da yorum beklerim...

bende yıllardır kullandığım röfleden çok sıkıldım ve dün saçımı sarıya boyattım. boyayanda yıllardır güvendiğim kuaförümdü.. ama sonuç hüsran oldu..dipler turuncu gibi uçlar hem turuncu hem sarı karışımı garip bişey oldu.. herkes ben bunalıma girmeyeyim diye deişik hoş oldu falan diyo ama hikaye.. hiç içime sinmedi.. en kısa zamanda koyulaştırıcam..

kızlar ben uzun yıllar röfle ve sarı kullandım. fakat 2 yıl önce biranda karar verip koyu kestaneye boyadım .1 ay önce de tekrar kuaföre gidip açtırıp düz sarı yaptırmak istedim ama o turunculuk varya... başbelası gitmedi..daha sonra her hafta sarının bir tonuna boyayarak deneme yanılma yöntemiyle şimdi süper oldu .. hani paris hiltonun saç rengi varya aynen öyle .artık kuaförlere güvenmiyorum..artık ben bir kuaför olmuşum karar verdim:1:

eğer sarı renkte kalayım diyosan koyu renge dönme..bak garnier 110 extra açık doğal sarı çok güzel bencede ,eğer turunculuğu alsın diyosan bununla birlikte küllü açık sarı 1/2 olarak kullan karıştır arada kontrol et rengini yıka .bide boyadıktan sonra renk istediğiniz gibi olmadıysa mesela turunculuk devam ediyosa yıkama esnasında yine küllü sarıyı oksidan su kullanmadan bir kabın içine sıkın çok az su ile karıştırın saçınıza sürün 4- 5 dakika sonra yıkayın ,eğer yeşilimsi renk varsa mesela kolestonun vanilya sarıyı var çok güzel o aynı yöntemle onu deneyebilirsiniz.umarım faydam olmuştur..

Back