Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle üzerine bakır tonları olur mu?

Fairytale27

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
26
0
16
Eskişehir
Meraba arkadaşlar:) Şuan saçlarım röfleli yüzüm çok solgun duruyo canlı bi renk bakır tonları istiyorum ama sarının üzerine olurmu diye şüphelerim var. Bilgisi olan varmı. Buarada yakında düğünüm var o yüzden kötü bişey olur diye korkuyorum.

bakır tonu istersen igora boyasına bak müthiş kalıcı bir boya 7,77-8,77ve 6,77 ye bak derim

Galiba oluyor.
Benim saçım da röfleliydi, 2 hafta önce boyattım meşur hürrem kızımızın rengi olsun dedim.
Kuaför başta koyu boyadı, ama açıldı baya..
Şuan ki resmim var mı bakayım, bundan bayağı açıldı

Eklentiler

• $2013-01-28 14.26.56.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 361
Birde madem düğünün var kendin boyama bence. Ben baya araştırdım kötü olma ihtimali var, düğünün olmasa neyse
bu da şuan ki akmış rengi

Eklentiler

• $2013-02-11 17.52.33.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 309
Son düzenleme:

bakırı ne yapıcasın kız düğünün varmıŞ:)) malum çok özel hayatınız olucak sürekli duş almaktan o saç ne olur
ayrıca kendin boyama bence özel gün sonçta

Kendim boyamam zaten oyle bi heyecana girmem yani:)) ya tek renk olsun istiyorum o yuzdenn sarida cok solgunum makyaj yapmaktan biktimmm:)))

Gösterdiğin renk koleston perfect 8/34 tür ve oksidanı %9(30volume) ile uygulanmıştır. Bu rengin içinde yani tavsiye ettigim rengin içinde dorelik olduğundan saçınızda yeşillenme olmaz. Yalnız gösterdiğiniz rengin uçlarında sarı gölgelendirme çalışmaları yapılmıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…