Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaRöfle üzerine bakır tonları olur mu?
Meraba arkadaşlar:) Şuan saçlarım röfleli yüzüm çok solgun duruyo canlı bi renk bakır tonları istiyorum ama sarının üzerine olurmu diye şüphelerim var. Bilgisi olan varmı. Buarada yakında düğünüm var o yüzden kötü bişey olur diye korkuyorum.
Galiba oluyor.
Benim saçım da röfleliydi, 2 hafta önce boyattım meşur hürrem kızımızın rengi olsun dedim.
Kuaför başta koyu boyadı, ama açıldı baya..
Şuan ki resmim var mı bakayım, bundan bayağı açıldı
Meraba arkadaşlar:) Şuan saçlarım röfleli yüzüm çok solgun duruyo canlı bi renk bakır tonları istiyorum ama sarının üzerine olurmu diye şüphelerim var. Bilgisi olan varmı. Buarada yakında düğünüm var o yüzden kötü bişey olur diye korkuyorum. Eki Görüntüle 630361
bakırı ne yapıcasın kız düğünün varmıŞ:)) malum çok özel hayatınız olucak sürekli duş almaktan o saç ne olur
ayrıca kendin boyama bence özel gün sonçta
Gösterdiğin renk koleston perfect 8/34 tür ve oksidanı %9(30volume) ile uygulanmıştır. Bu rengin içinde yani tavsiye ettigim rengin içinde dorelik olduğundan saçınızda yeşillenme olmaz. Yalnız gösterdiğiniz rengin uçlarında sarı gölgelendirme çalışmaları yapılmıştır :)