Saç Rengi ve Saç Boyama röfle üzeri boya!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi pavlikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pavlikiz

Ziyaretçi
kızlar saçlarım şuan röfleli avatarda göründüğü renk ama ben üzerine küllü sarı boya yapmak istiyorum acaba tutarmı yapanınız yada bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim :)

senin tercihin tabi ama,, bana kalırsa avatardaki renk çok hoşmuş bnce böyle kalsın ama sen bilrsin

Küllü sarı olgun gösterir . soluk ta bir renk bence bu saçın daha güzel...

şimdi daha çok kararsız kaldım diplerdende çıktı o zaman dip röfle yaptırayım yada tavsiye edebileceğiniz güzel sarılar varmı

artık var yaa. röfle adını duymak bile istemiorum bana inanın. nefret ettim basıma gelenlerden sonra!

ne oldu ki o kadar kötü

topiğim var bebeem.. okursun orda da.. kızlar yardım edin-resimli- die... ama kısacaözet geçiyim.. belime akdar sacları sarı yaptırmak istiyodum. ama öncesinde kızıl-bakır-mavi-turuncu-mavisiyah gibi renklere boyadıgm için sarı tutmazmış. röfle yapalım dedi kuaför.. ilk seferde olmaz ama 2.seferde tam istediğin gibi pilatin sarı olur ve sana da cok yakışır dedi.. tamam dedim.. sonra bi de kestik sacları.. ilk zamanlar iyi gibi geldi.. ama saclar kabardıkca kabardı ve iğrenc sekilde yıprandı. kazık gibiler.. herkes bombok etmişin saçları yaa falan dedi.. bence o kadar kötü değil.. 2.röflede cıvıl cıvıl sarı bi kız olucam ama.. ne biliyim canımdan bezdim ya.. öyle bölyle değil. bezdim harbi.

ben de burda muhalefet olmak istemiyorum ama ben küllü renkleri çok seviyorum:) önceden saçlarım küllü sarıydı ve ben o renge bitiyodum. Hatta o renkte saçlaırmın fotoğrafını koymuştum daha önce bi başlığa:) ama benim bildiğim sarının üstüne boya yapınca bi yeşilleşme oluyo. Bence kuaföre danış riske girme

benimde en korktuğum yeşilleşmesi böyle yumuşak bi sarı istiyom ama nası anlatçam kuaföre bilemiyorum

kataloğu aç. hoşuna giden bi koyu bi açık sarıyı göster. karıştırıp sürsün. o da bi yöntem. hani mesela bakıyosundur biri çok koyu geliodur biri çok açık. ortasını bulursun öylece. şu da bi yöntem: saçını boyatıp küllü sarıyla cila attırabilirsin. cila zaten bi süre sora kalmıooo. ama tabi suratın bu rengi kaldırabilir mi orası önemli.?

bende röflemi kapatmak istiyorum bugün koyu kumral boya aldım sizce kapatırmı sarıları??lütfen banada yardım!!

vala benim saçım platinken üstüne lorealin küllü açık kumralını boyadım bildiğin gri oldu saç. yeşilimsi grimsi irenç bi renk. içine dore katınca da turunculaşıyor. senelerce kuaförlere para ödemekten ben de sıkıldım için karamel yaptım.

boyadım saçlarımı koyu kumral
oldu!olmasaydı napardım bilmiyorum-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
tweety_ess canım o resmini nasıl görebilirim.Ben de küllü sarıya boyamak istiyordum.Bir de hangi marka ve nasıl bir külü sarıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…