Saç Rengi ve Saç Boyama röfle üstüne kumral olan saçta değişim

nomadiclady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
5
0
86
35
Ankara
arkadaşlar ben 2 ay kadar önce güzelim röfleli saçlarıma dip röfle yaptırmak için gittim sarılar berbat oldu yüzüme de gitmedi 2 gün sonra koleston 8.0 ile 7.0yi karıştırdım ve saçlarımı boyadım çok hoş bir renk oldu zaten sarılarımın hepsi kapansın istemiodum balyajlı karamel gib bir renk oldu. Şimdi diplerim uzadı, saçımdaki sarılar nizami olmadığından lekeli gibi görünmeye başladı saç. ben bu durumda saçıma 9dan yukarı tonlarda boya uyguladığımda sonuç ne olur? mat , açık ve küllü bir sarı istiyorum.
bu durumda kuaföre gitmiş olan arkadaşlara kuaför nasıl bir uygulama yapıyo? muhtemelen kırılır saçlarım herhangi bir açma işleminde ama daha koyu bir renge çevirmek iyice geri dönüşsüz olacak o yüzden aklımdan geçeni uygulamak istiyorum.
önerilerinizi bekliyorum fırsatım olursa fotoğraf da eklerim

Bence çok tatlı olmuş saçların yumuşak bir sarı olmuş. benimki kumral ve açık kumral karışımıydı ve biraz daha kahvrengiye yakın oldu sonuç tabi arada da sarılar.. ne yapabilirim diye düşünüyorum şimdi dipler olunca iş değişiyor boya oraya asıl rengi verip kahve sarı olan yerlere girmez diye düşünüyorum. fikri olan var mI?

bekle biraz daha aksın boya sonra boya ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…