• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle setini saçıma saç boyası gibi sürsem??? :D

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
Kızlar saçımın rengini bi kaç ton açmak istyorum ama açıcılar yerine röfle setini saçıma saç boyası gibi her tarafına eşit sürsem sizce nasl olur???

sakın deneme bi defasında röfle setide almıştım sonra kendime yapmaya cesaret edemedi anneme yapmıştım,annemde ne aparatla uğraşıyosun ki hepsini sür kafama dedi ay ne iğrenç olmuştu yumurta sarısı gibi oldu kadının tansiyonu düştü ne oldum böyle diye:9:
ertesi gün hemen bana kahveye boyatmıştı saçını ne söylenmişti ama:9:

ayrıca röflenin normal boya gibi saçın tamamına sürülmesinin tehlikeli olduğunu duydum kızlar saç diplerini yakıyormış o yüzden kuaförler de saç dibinden uzak tutuyorlarmış dikkatli olun derim..

sakın deneme bi defasında röfle setide almıştım sonra kendime yapmaya cesaret edemedi anneme yapmıştım,annemde ne aparatla uğraşıyosun ki hepsini sür kafama dedi ay ne iğrenç olmuştu yumurta sarısı gibi oldu kadının tansiyonu düştü ne oldum böyle diye:9:
ertesi gün hemen bana kahveye boyatmıştı saçını ne söylenmişti ama:9:

saçının rengi doğalsa direk sarı yapar ama saçların boyalıysa 2-3 ton açar rengini

ayrıca röflenin normal boya gibi saçın tamamına sürülmesinin tehlikeli olduğunu duydum kızlar saç diplerini yakıyormış o yüzden kuaförler de saç dibinden uzak tutuyorlarmış dikkatli olun derim..

amacım saçımın tonunu açmak... syoss 8-7 Altın karamel regini boyayıp o rengi i tuttrmak istyorum fakat saçım sarı khve karışımı bi renk ve tutması için saçımın açık sarı olması lzım o yüzden aklıma geldi röfle setyle açmak... bi defasnda ünv.deyken yapmştım yıllar önce çok harika olmuştu saçım ama yıpratmmamştıda ama şimdi saçımdan çok boya geldi geçti yıpranırmı bilmiyoryorum:31: yıpranmayacağını bilsem hemen alıp sürücem hepsini kafama... acaba diplerine fazla sürmesem nasl olur??? ben saç diplerimi wella saç açıcı perokstle açıyordum kuaförm onu sakın bidaha kullanma saçlarını çok zayıflatr mahveder dedi ve gerçekten de öyle saçlarımı zayıflatıyor. onun yerine saç diplerini röfle setyle aç dedi ordan akllıma geldi ne yapsam blmiyıorum...:31:

Son düzenleme:
paletteyle kolestonun röfle setiyle açıcısı aynı zaten paketleri farklı sadece.biraz yıpratır ama oryal gibi yıpratmaz palettenin ki çok çok az yıpratıyor koleston daha çok yıpratıyor

Kızlar sonunda oldu :1: saçımı loreal in en açık sarısı varmş aynı zamanda saç tonunu açmak içinde kullanılıyormuş. ondan aldım sürdüm. ertesi günde syoss un altın karamelini yaptım saçıma aynııs oldu tam istedğim renk.. fakat güneşte bu renk oluyor dışarda.. evde sönükleşiyor rengi :31:

$Adsız.jpg

cnm mesajına cevap yazdım ama kutun dolu,boşaltırmısın...

Back