• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfle Seti aldim ama...

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
282
373
Saclarim siyahti. Bir kere Palette aciciyla actim, acildi baya özellikle daha önceden actigim uclar turuncu-kizil arasi bir renk aldi. Ikinci kez acmayi düsünüyorum. Bugün markete palette yogun acici almaya gittim yoktu ben de röfle seti aldim. Yalniz bi sorun var; paketin icinden iki tane 25er gramlik renk acici pudra, bi sise 6lik oksidan cikti. Bir defa acilmis saclarima bunu uygulasam zarar verir mi? Paketi acinca aciksasi biraz gözüm korktu, gidip degistirsem mi? Aslinda iyi acar diye düsünüyorum ama ya saclarimi yakarsa. :26:
Bu arada elde etmek istedigim renk acik kumral, onun icin iki kutu koleston küllü acik kumral aldim. Bi de bunlari kullancam yani...

Benim sağlıklı saçımı Kolestonun röfle seti keçe gibi yaptı saçımı. hiç boya yada açma işlemi olmadığı halde. Hala ne kuaför ne de ben o kadar bakıma düzeltemiyorum...

ben saçlarımı 1 kere koleton açıcıyla açtım 2 kere de palette röfle setiyle açtım birşey olmadı koleston çok kötü yıpratıyor ama palette iyi

aman arkadaşım koleston röfle setinden uzak dur siyah saçımı açayım dedim resmen yandı lastik gibi oldu.tekrar siyaha boyadım malesef hala yanıklar var bakım yapa yapa düzeltmeye uğraşıyorum.aman diyim ben yandım sen de yanma:74:

Kizlar sagolun cevaplar icin... :71:

ben saçlarımı 1 kere koleton açıcıyla açtım 2 kere de palette röfle setiyle açtım birşey olmadı koleston çok kötü yıpratıyor ama palette iyi

Biliyorum senin konunu saclarin iyi dayanmis o kadar isleme.. Benimkilerin su an durumu gayet iyi aslinda, uclari haric sertlik yok yumusacik. Denemeye deger diye düsünüyorum icimi rahatlattin sagol... :61:

aman arkadaşım koleston röfle setinden uzak dur siyah saçımı açayım dedim resmen yandı lastik gibi oldu.tekrar siyaha boyadım malesef hala yanıklar var bakım yapa yapa düzeltmeye uğraşıyorum.aman diyim ben yandım sen de yanma:74:

Koleston demissin, o daha fazla yipratiyor sanirim. Ben palette aldim. Senin sac yapin nasil? Ince telli, kalin telli, kuru, yagli vs..

ince telli canım benim saçlarım..Çok kötü olmuşlardı:( palette kullanmadım o konuda bilgim yok ama koleston fena yıprattı saçımı :(:43:

palette röfle seti kulanmmıştım saçlarımın uçları biras açık istedimmm bildigin turuncu yaptıı... zaten hemen açıyorr 5-10 dk beklettim yıkadım ..yıpratıyor ama kuaföre gitsen daha çok yıpratır.. evde yapcaksan birisi yapsın seri şekilde yoksa yanma olasılıgı yüksek:)

Back