• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfle mi dip oriel mi zararlı lütfen söyleyin

aresim

prensesim ben !
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
362
3
96
41
Samsun
kızlar lütfen banada yardımcı olun
ben saçlarıma 6 yıldır röfle yaptırıodum 2 yıl önce düğün öncesi saçımı boyattım ve saçımın rengi her zamankinden biraz daha acık renk oldu bunu ben cok begendim ve sadece dip oriel yaptırmaya başladım şu anda saçlarımın rengi muhteşem ama saçlarım perişan bi durumda kedi kuyrugu gibi o kadar azaldı ki
saçıma röfle yapan baska kişiydi orieli yaptırdıgım başka kişi ona diorum ki saçlarım kopuo kabul etmior onlar yeni cıkan saçların dior halbuki yalan bariz anlaşılıor bide tutturmuş röfle daha zararlı oriel daha iyiymiş oriel sadece saçın hacmini düşürürmüş acaba diorum röfle daha ugraştırıcı ya işine mi gelmior 2 yıldır sadece saçalrıma dip oriel yaptırıorum ve saçlarım ciddi anlamda azaldı gören herkes farkedior
arkadaşlar lütfen bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan arkadaşlar bana bir akıl versin bu konuda kuaför sizce haklı mı yoksa benim dediğim gibi işine mi gelmior
saçlarımı dinlendirmek istiyorum ama pişman olmaktanda korkuorum çünkü ciddi anlamda sarı saç takıntım var eşimde mırın kırın edior oda canımı sıkıor oda sarı saç hastası röfleye dönsem saclarım eski saglıgına kavusurmu sizce ? sonuçta röflede 2 ay dip boya 3. ayda dip röfle yaptırıodum şimdi ise her ay dip oriel yaptırmak zorunda kalıorum lütfen bişeler yazın

valla benim pek bilgim yok röfle konusunda ama ikisi de aynı şekilde yıpratır diye tahmin ediyorum.ille de sarı renk istiyorsan röfle daha mantıklı en azından 3 ayda bir yaptırırsın.her ay diplerine açıcı uygulamandan iyidir.ya da koyu sarı ,açık kumral, karamel gibi bir renge boyarsın açıcıya ihtiyacın kalmaz eğer dipten çıkan saçların çok koyu değilse.

teşekkür ederim cnm şu koca sitede bi sesime sen kulak vermişsin opuyorumnanaktan

ya genelde benim sorularıma da cevap gelmiyor.kaydirigubbakcemile
ben de okuldaki bilgisayardan gireyim bi siteye dedim.haftaiçi pek kimse de olmuyor bu saatlerde açıkçası.üzerine alınma o yüzden.olumunekankayizsmile

canım her ay dip oriel yaptırma yaa. saçın mahvolur.
ben dikkat ediyorum ünlü sarılar seda sayan ece erken felan o kadar sık dip oryali yaptırmıyor.
sen arada bir sadece sarı dip boya yap kendin.

sürekli dibi gelmemiş platin renkte kalmaya çalışırsan saçın gider zaten:)

canım bende saçımı oriel açtırıp boyatıyordum tecrübeliyim yani mahvediyo tek kelimeyle. saçlarında uzunsa sağlıklı olmasını bekleme bence orielle boyatmaya devam etmek istiyorsan omuzlarda yada kısa bir saç modeli kullan yıprananlar kesildikçi daha sağlıklı bir saçı olur yada röfle yaptır çünkü o daha az zararlı bence...

kızlar lütfen banada yardımcı olun
ben saçlarıma 6 yıldır röfle yaptırıodum 2 yıl önce düğün öncesi saçımı boyattım ve saçımın rengi her zamankinden biraz daha acık renk oldu bunu ben cok begendim ve sadece dip oriel yaptırmaya başladım şu anda saçlarımın rengi muhteşem ama saçlarım perişan bi durumda kedi kuyrugu gibi o kadar azaldı ki
saçıma röfle yapan baska kişiydi orieli yaptırdıgım başka kişi ona diorum ki saçlarım kopuo kabul etmior onlar yeni cıkan saçların dior halbuki yalan bariz anlaşılıor bide tutturmuş röfle daha zararlı oriel daha iyiymiş oriel sadece saçın hacmini düşürürmüş acaba diorum röfle daha ugraştırıcı ya işine mi gelmior 2 yıldır sadece saçalrıma dip oriel yaptırıorum ve saçlarım ciddi anlamda azaldı gören herkes farkedior
arkadaşlar lütfen bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan arkadaşlar bana bir akıl versin bu konuda kuaför sizce haklı mı yoksa benim dediğim gibi işine mi gelmior
saçlarımı dinlendirmek istiyorum ama pişman olmaktanda korkuorum çünkü ciddi anlamda sarı saç takıntım var eşimde mırın kırın edior oda canımı sıkıor oda sarı saç hastası röfleye dönsem saclarım eski saglıgına kavusurmu sizce ? sonuçta röflede 2 ay dip boya 3. ayda dip röfle yaptırıodum şimdi ise her ay dip oriel yaptırmak zorunda kalıorum lütfen bişeler yazın

bak arkadaşım benimde saçlarım orielli hatta benimde saçlarım haddinden fazla azaldı dökülmeler falan her ay yaptırma röfleni bide avonun saç onarım ürünleri var adı şu an aklımda deil ama gerçekten yararı var...a.s

ya cnm röflede de aynı madde kullanılıyor dip oreal de de kuaförlük deneyimim var o yüzden söylüyorum bunları saçına sürdürme..illa da sarı olsun diyorsan platin yerine daha doğal küllü yada koyu sarıları dene..zaten boya markaları çok açık sarı tonları çıkardılar o kadar hoş bir renk oluyor ki oreal olmadan da saçın rengi açılabiliyor

Back