Saç Rengi ve Saç Boyama röfle hikayem hüsranla bitti (resimli)

tostombul

ben anneyim
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
18
2
86
İstanbul
Eki Görüntüle 155615 Eki Görüntüle 155616 arkadaşlar saçıma röfla yaptırdım birkaç gün önce. sarısı çok çiğ gelmişti bide esmer olduğumdan çok tuhaf buldum kendimi ve ertesi gün gidip cilayla birkaç ton koyulaştırdım. şimdide o kadar iyi sayılmaz. acaba boyarsam yeşil olurmu bide neyle boyamalıyım. hala renge alışamadım. bi bakıp fikir verirmisiniz.

bence renk gayet hoş görünüyo acele etme boyamak için belki gözün alışınca hoşuna gidebilir

saç tek basına gayet ıyı gözukuyor fakat aslı önemlı olan yuzunle , tenınle olan uyumu, buradan bısey soylemek zor.

Gördüğüm kadarıyla hiç de hüsran falan değil gayet hoş duruo alışık olmadığından sana öyle geliyodur biraz daha bekle bence :)

Gayet hoş bir renk olmuş son hali boyatmasanızda güzel durur bu şekliyle

bence çok da güzel olmuş canım..
güle güle kullan..sana da yakışmış..

bnce gayet uyumlu teninizle burdan öle gözüküyo yani..

beğenmenize sevindim teşekkürler. ama bir iki haftaya dipten simsiyah saçlarım çıkınca ne halt edicem onu taktım kafaya şimdi. onbeş günde bir saç boyanırmı.

bencede çok hoş görünüyor ama boyatıcaksan biraz dinlensin 2 hafta sonra üzerine ya karamel yada çikolata kahve tonları çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…