• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfle gölge balyajj her neysee....

Sizce sarı saç bana yakışır mı?

• Yakışabilir..

OY: 22 84,6%
  • Yakışmaz kesinlikle deneme..

OY: 1 3,8%
  • Sen hep koyu renkte kall.. ;)

OY: 3 11,5%

• Ankete Katılan
    26

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Kızlar bana yakışır mı yaa çok merak ediyorum..
Tenime,yüzüme gider mi? Hangi renkler daha hoş durur acaba??
Lütfen bakmadan geçmeyin..

Bunlar hoşuma gidenler ama sanırım bana yakışmayacak olanlarr..
Hemen boyamayacağım zaten çünkü bugün daha yeni boyadım
Saçlarım 4.fotodaki gibiydi kendi saçımdan daha koyu bir tondu beğenmediğimden azcık daha açığına boyadım şimdi hafif parıltılar var.

365.jpg

368.jpg

Bunlarda ben..
376.jpg

392.jpg

402.jpg

420.jpg

Şöyle bişeyde olabilir ince,ince atılmış sarılar..:uhm:
Sizin fikriniz..

yakışır tenin bembeyaz.hatta sen röfle kadınısın.üstteki iki resimde çok güzel öyle yaptır foto götürüp.

yakışır tenin bembeyaz.hatta sen röfle kadınısın.üstteki iki resimde çok güzel öyle yaptır foto götürüp.

Teşekkür ederim canım..
Herzaman bembeyaz olmuyor nedense tenim..Genelde solgundur.
Hatta bir akadaşım makyajsız görünce, ayy nil ne oldu sapsarı olmuşsun,hastamısın dedi..:1rolleyes:

beyaz tenlısın bence yakısır ustekı resım guzel tabı soluk tenlıysen bırde rofle yaptırınca makyajsız kımselere gozukme bence:))bende soluk tenlıyım ve sacım ustekı resımden daha acık makyajsız ruh gıbı oluyorum ve kımseye yakalanmamaya calısıyorum:))

beyaz tenlısın bence yakısır ustekı resım guzel tabı soluk tenlıysen bırde rofle yaptırınca makyajsız kımselere gozukme bence:))bende soluk tenlıyım ve sacım ustekı resımden daha acık makyajsız ruh gıbı oluyorum ve kımseye yakalanmamaya calısıyorum:))

Yorumun için teşekkür ederim canım..
Olgun göstermesini istemiyorum şöyle hoş dinamik gösterecek bi ton istiyorum..

1981.jpg

canım valla bence victoria gibi sarı röfle yaptırısan sana acaip hoş
olacaktır zaten gözlerinde renkli çok yakışacağına eminim valla yerimseniben

1981.jpg

canım valla bence victoria gibi sarı röfle yaptırısan sana acaip hoş
olacaktır zaten gözlerinde renkli çok yakışacağına eminim valla yerimseniben

Teşekkür ederim canım ama bazı arkadaşlarım..
Saçlarım ince telli ve seyrek olduğundan sakın deneme diyorlar..
Kafam baya karıştı yani..

valla benim bi arkadaşım vardı saçları çok ince telliydi ve çok
dökülmüştü ona rağmen böyle bir röfle yaptırmıştı ve çok yakışmıştı
bence saçın inceliği yada gürlüğü önemli diil önemli olan rengin kişiye gidip gitmemesi a.s

valla benim bi arkadaşım vardı saçları çok ince telliydi ve çok
dökülmüştü ona rağmen böyle bir röfle yaptırmıştı ve çok yakışmıştı
bence saçın inceliği yada gürlüğü önemli diil önemli olan rengin kişiye gidip gitmemesi a.s

Saç stilide gerçekten çok önemlii!!
Mesela bence dediğin rengi uzun ve kabarık saçta kullanırsak gerçekten hoş olur..
Maşayla yapılmış iri dalga saçlarda da hoş durur..

valla benm saçlarımda victoria nın renginin aynısı neredeyse ve modelide şu anda aynı
sürekli olarak düz fön çektiriorum ve çok memnunum ayrıca saçın stili ne olursa olsun sarı renk bence buğday ve beyaz tenlilere çok yakışıyor yerimseniben

slmm arkadaşlar haklı sarı tonları sana çok yakışır cnm bende beyaz tenliyim ve saçlarımda çok beyaz var 14 yaşında beyazladım(babama çekmişim) senelerce kestane açık kahve kullandım hiç verimli gelmedi bana bende sarı yapıcam şuan kumral saçlarım palette 7.0 bunun üzerine balyaj attırıcam beyaz tenliyim yanaklarımda arada kızarıyo sende açık tenlisin sanada yakışır cnm ama iyi bir kuaföre teslim et saçlarını badem yağı kullan saçlarına yıpranma falan olmaz :)

Back