Cilt Bakımı Ürünleri roc'un dudak dolgunlaştırıcısını kullanan varmııı???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bagcicek

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
265
0
kızlar dudak dolgunlaştırıcı bi ruj alıyım dedim,bir kaç mağaza dolaştım karar weremedim:1closedeyes: en son girdiğim yerdeki arkadaş bana roc un dudak kontürünü belirginleştiren bi ürünü olduunu,rujun altına sürüldüğünü söyledi..mantıklı geldi ama anlık bişeymiş yani sürdüün zaman geçerli...hani bazıları 1ay kullanım sonucu kalıcı etki fln diyo ya..bende naapsam şaşırdım internetten araştırdım roc u 40yaş üstüne tavsiye edilir yazıyo ne alakası war anlamadım:bbo:

kızlar bugün xx-tra lips aldım..şeffaf parlatıcı ilk anda yakıyo biraz şişiriyo..15gün sonunda da sonuç alınıyomuş,öyle yazıyo bakalımmmm...

canım fiyatı 20ytl..kimse tavsiye etmedi kendi kendime aldımyerimseniben dü kullandım akşam ewdeyken de sürdüm yatarken çıkarıp yattım ama dudaklarımı hiç olmadığı kadar yumuşak hissettim:) ilk anda biraz karıncalanıyo,15gün sora da etkisini gösteriyomuş klinik çalışmalar sonucu ispatlanmış..içinden prospektüs tarzı bi kağıt çıktı resim fln da war önce sora die..fiyatı da dierlerine göre uygun..yani hiç bi etkisi olmasa bile ki olucak gibi duruyo parlatıcılığı yeter..kolay kolay çıkmıyo bi sürüyosun saatlleerce gidiyo wallaa.s

roc u bende kullanıyorum çok bi etkisi yok açıkcası dudak kenarı belirginleştirmek içinmiş o ama cidden ii bakım sağlıyo

bende bir kaç krem gördüm koruyucu,dolgunlaştırıcı satıcıya sordum kalıcı kalınlaştırıyor bırakınca geçmiyor istenilen kalınlığa ulaşılınca bırakılıyor dedi. Amacım üst dudağımı çok az dolgunlaştırmak.

canım fiyatı 20ytl..kimse tavsiye etmedi kendi kendime aldımyerimseniben dü kullandım akşam ewdeyken de sürdüm yatarken çıkarıp yattım ama dudaklarımı hiç olmadığı kadar yumuşak hissettim:) ilk anda biraz karıncalanıyo,15gün sora da etkisini gösteriyomuş klinik çalışmalar sonucu ispatlanmış..içinden prospektüs tarzı bi kağıt çıktı resim fln da war önce sora die..fiyatı da dierlerine göre uygun..yani hiç bi etkisi olmasa bile ki olucak gibi duruyo parlatıcılığı yeter..kolay kolay çıkmıyo bi sürüyosun saatlleerce gidiyo wallaa.s

canım nerden aldın peki bunu

X