• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rock in coke

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rock'n Coke '09

Sahne Alacak Olan Gruplar: Nine Inch Nails, Linkin Park, The Prodigy, Kaiser Chiefs, Santigold, Howling Bells ve Juliet Lewis, Razorlight, Duman, Manga vs Cartel, Jane's Addiction, Hayko Cepkin, Emre Aydın, Juliette Lewis, Santigold, Janille Monae, Aylin Aslım, Cold War Kids, Howling Bells, Foma, Badem, Sakin, Bora Üzer, Çilekeş, Gren, The Twelves, Ayyuka, We Have Band, Asfalt Dünya, Sattas, Fairuz Derin Bulut, Fuat, Post Dial, Proudpilot, Agentorange, Mabbas vs Style-Ist, Gece, D2, Dearhead, Saltuk Erginer & Karga Sürüsü, Wufi.

Ücret: İki gün için kamp da dahil olmak üzere toplam ücret 115 YTL. Kombine bilet 95 YTL, günlük bilet ise 65 YTL.

Tarih: 18-19 Temmuz
Yer: İstanbul Park.

Ayyuka ve Gren gibi 2 Türk amatör grubunun olmasına çok sevindim açıkçası. Çünkü bir ara epey dinliyordum bu grupları ve gerçekten müzikleri ve yorumları güzel. Ayrıca pek de tanınmıyorlar. Neyse işte daha iyi tanınmış olacaklar :) Festivalde yer alan diğer gruplara da laf etmek olmaz :) N.I.N, Linkin Park ve The Progidy festivale damgasını vuran isimler diye düşünüyorum yerimseniben
Ayrıca tarihine takıldım ben. İlk başladığında eylül ayının serinliğinde yapılan festival yine ne hikmetse insanların büyük şehirlerden kaçıp tatil yörelerine gittikleri, yazın en bunaltıcı sıcaklarının yaşandığı 18-19 temmuz tarihlerinde yapılacakmış bu yıl. Anlaşılan bu yıl her yıl olduğundan daha farklı bir Rock n’Coke olacak. Bakalım, göreceğiz artık :kahve:

Konu güncelliğini yitirdiğinden dolayı kilitliyorum.

Back