roccuatane kullanmis olanlar

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
34
bundan bi kac ay oncesine sivilce nedir bilmezdim. yuzum mayin tarlasina dondu cukurluklarda var suratimda beyaz siyah nokta acik gozenekler roccuatane bunlarin hepsine iyi gelirmi? ozellikle cukurlara? yasim 23 olmasina ragmen yuzumde cokme kirislar oldu. vede kilcal damar catlamasi olustu .

ben kullandım ama sivilce vardı yüzümde diğer saydıkların yoktu kullandıktan sonra babyface oldu yüzüm.ama dediğim gibi sadece sivilce zorunum vardı.diğerleri için yorumum yok.

izlerin yeni oluşmuş sanırım. hemen başla tedaviye. ve hepsine iyi gelir merak etme.

Geçen sene kullandım 9 ay boyunca
Çok sivilcem vardı hepsine iyi geldi çok şükür yüzüm tertemiz oldu
Ama benim çukurlarım geçmedi maleseff

Geçen sene kullandım 9 ay boyunca
Çok sivilcem vardı hepsine iyi geldi çok şükür yüzüm tertemiz oldu
Ama benim çukurlarım geçmedi maleseff
uzun yıllar geçince izlerin üstünden geçmiyor malesef. bende kullandım, benimde çukurlar vardı ama gecmedi. çünkü çukurlar olustuktan 5-6 yıl sonra başladım ilaca. izlerin olusmaya başladığı ilk bir yıl içinde başlamak gerekiyormuş ilaca. o yuzden konu sahibi ne kadar erken başlarsa o kadar iyi sonuç alır.

Bu ilaç bazı ciltlerde daha fazla çukur yapıyo haberin olsun. Benim bi arkadasim kullandı her tarafı çukur çukur oldu sonra bide onun icin soyucu uygulamalar yaptırdı. Sonuçta geçti ama. Niye bazılarında öyle oluyo bilmiyorum ama öyle bi etkiside var. Ben senin yerinde olsam başka tedavi yöntemi arardim. Yada ilaci kullanip sonra prp filan yaptircaksin

cukur

Çukurlarım eskiydi malesef o yüzden geçmedii
Yüzümde kırışıklık ya da çökme olmadı aksine daha canlı duruyor artık
cnm benim cukurlarim mayistan belli var mayis2015 sence kullansam gecermi?senin cildin nasil hassasmo benimki asiri detece hassas . ne gibi yan etkileri vat? ben23 olmama ragmen kirislarim var bunlardaa gecermi tedaviden sonra?

cnm benim cukurlarim mayistan belli var mayis2015 sence kullansam gecermi?senin cildin nasil hassasmo benimki asiri detece hassas . ne gibi yan etkileri vat? ben23 olmama ragmen kirislarim var bunlardaa gecermi tedaviden sonra?
Canım ben sivilcelerim için kullanmıştım çok yararını gördüm ama cildim çok hassas pul pul döküldü aylarca. Sonrasında mükafatını aldım fazlasıyla. İlacı kullanırken bol bol su içmen lazım, nemlendirici kullanman lazım.Dudakların acayip bir şekilde yara oluyor.
Çukurlar hakkında hiç bir bilgim yok malesef benm eski olduğu için geçmedi ama senin yeniymiş belki faydası olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…