roccatane sonrası yüzde kalan leke ve çukurcuklar

sahra555

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
27
0
16
Ankara
kızlar ne yapabilirim bu leke ve küçük çukurlar için. pürüzsüz olsun artık yüzüm ya.
doktor kımyasal peeling yapalım dedi ama emin olmadığım için gitmedim. işe yararmı sizce?

bu ilacı kullananlar için böyle sıkıntılar çok oluyor gerçekten, keşke yazın bu tedaviyi yaptırmasaydın çünkü güneşe çıkmaman gerekiyor, kaldı ki yazın kımyasal peeling yaptırılamz (kardeşimden biliyorum ara verdiler doktoru olmaz demiş yani) derini daha hassas yapacağı için etkiliyecektir bnce biraz bekle daha sonra yaptırırsın amaç yeni deri gelsin kötü deri gtisin. peeling yaptırana kadar da bence laRoche'un effaclar tonik kullanabilirsin soyuyormuş ama kımyasal a göre daha hafif olabilir.

evet bende zoretanin kullandım ikiside aynı etkide ilaç benim tedavimde bitti ama yüzümde kırmızı lekeler var
benim doktorumda peeling dedi ama kışın şimdi degil ne yapıcam bilmiyorum senin tedavin ne zaman bitti?

benim tedavim biteli 1 veya 1 buçuk yıl oldu sanırım..zaten ilaç etkisini 1 yıl daha devam ettiriyo dediler. yani lekeler falan biraz daha geçiyo ilaç bittikten sonra bi yıla kadar.

hadi ya o kadar uzunmu sürecek ben cok sabırsızım bu kadar uzun olmamalı ya
1 yıl cok uzun ne yapıcaz ben bir an önce eski halime dönmek istiyorum acaba bitkisel biseylermi denesek
bigün doktorun biri bana biseyler söyledi dediklerimi yap yüzünde bişeycik kalmayacak dedi ama ben yapmadım
denemekte fayda var sonucta zararsız seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…