tatlım yasım 24 bir sene önce nemlendiricisini kullandım gayet güzeldi su bazlı idi piling kullandım çok memnun kaldım hatta roc en güzel ürünü diyebilirim sonrasında göz çevresi kremini kullandım ama pek sevmedim yani yaşım için fazla profesyonel bir ürün 35 40 yas üstü rahatlıkla kullanmalı bence ama piling ve nemlendiricisi güzel
Ben bugün bir mağazada cilt analizi yaptırdım.ROC ta çalışıyordu bayan, kendisi 12 yıldır ROC kullanıyormuş,cildi yaşına göre harika görünüyordu.Bende beyaz tenli olduğum için cildim çok hassas ve bazı ürünleri denedi benim cildimde çok memnun kaldım..Elimdeki ürünler bittikten sonra bu markayı almayı düşünüyorum hem benim kullandığım ürünlere göre fiyatları da uygun :)))
Ben bugün bir mağazada cilt analizi yaptırdım.ROC ta çalışıyordu bayan, kendisi 12 yıldır ROC kullanıyormuş,cildi yaşına göre harika görünüyordu.Bende beyaz tenli olduğum için cildim çok hassas ve bazı ürünleri denedi benim cildimde çok memnun kaldım..Elimdeki ürünler bittikten sonra bu markayı almayı düşünüyorum hem benim kullandığım ürünlere göre fiyatları da uygun :)))
merhaba kızlar bende yenı yıkama köpüğünü aldım yanında canlandırıcı su hedıye ıdı ancak eve gelınce ıcerıgını okudum paraben var çok ıcıme sınmeye sınmeye kullanıyorum suana kadar bır problem cıkmadı ama işallah böle devam eder