• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Roc ürünleri kullananlar

loveyu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
37
0
36
İstanbul
kızlar merhaba. roc ürünlerini yüz temizleme jeli kremi falan kullanan varsa tecrübrlerini yazabilir mi? cilt tipinizi de yazarsanız çok sevinirimm

kızlar merhaba. roc ürünlerini yüz temizleme jeli kremi falan kullanan varsa tecrübrlerini yazabilir mi? cilt tipinizi de yazarsanız çok sevinirimm

tatlım yasım 24 bir sene önce nemlendiricisini kullandım gayet güzeldi su bazlı idi piling kullandım çok memnun kaldım hatta roc en güzel ürünü diyebilirim sonrasında göz çevresi kremini kullandım ama pek sevmedim yani yaşım için fazla profesyonel bir ürün 35 40 yas üstü rahatlıkla kullanmalı bence ama piling ve nemlendiricisi güzel :D

saol canım komeztikciden duydum memnunlarmış kadınlar. Benim cildim karma yüzüme göre yüz yıkama jeli yani makyaj çıkarma falan arıyorum.

Ben bugün bir mağazada cilt analizi yaptırdım.ROC ta çalışıyordu bayan, kendisi 12 yıldır ROC kullanıyormuş,cildi yaşına göre harika görünüyordu.Bende beyaz tenli olduğum için cildim çok hassas ve bazı ürünleri denedi benim cildimde çok memnun kaldım..Elimdeki ürünler bittikten sonra bu markayı almayı düşünüyorum hem benim kullandığım ürünlere göre fiyatları da uygun :)))

Ben bugün bir mağazada cilt analizi yaptırdım.ROC ta çalışıyordu bayan, kendisi 12 yıldır ROC kullanıyormuş,cildi yaşına göre harika görünüyordu.Bende beyaz tenli olduğum için cildim çok hassas ve bazı ürünleri denedi benim cildimde çok memnun kaldım..Elimdeki ürünler bittikten sonra bu markayı almayı düşünüyorum hem benim kullandığım ürünlere göre fiyatları da uygun :)))

canım sen roc kullanmaya başladın mı nasıl memnunmusun eğer kullandıysan

merhaba kızlar bende yenı yıkama köpüğünü aldım yanında canlandırıcı su hedıye ıdı ancak eve gelınce ıcerıgını okudum paraben var çok ıcıme sınmeye sınmeye kullanıyorum suana kadar bır problem cıkmadı ama işallah böle devam eder :(

Back