Robyn Rihanna Fenty

SummerLove

Don LasTiği
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
317
2
96
İstanbul
Robyn Rihanna Fenty​

20 Şubat 1988 (21 yaşında)
Saint Michael, Barbados​

Pop, R&B, reggae​

rihanna_goodgirlgonebad_v9_ult.jpg

Barbadoslu şarkıcı ve model. Rihanna, on altı yaşındayken müzik kariyeri için Evan Rogers'ın rehberliğinde Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı. Def Jam CEO'su Jay-Z'nin sınavından geçen Rihanna, Def Jam Recordings şirketiyle anlaşma imzaladı.​

Rihanna, dört yıllık kariyeri boyunca dünya çapında yirmi milyonu aşkın albüm sattı[4][5] ve çeşitli başarılar elde etti. 2007 yılında Dünya Müzik Ödülleri'nde Dünyanın En Çok Satan Kadın Pop Sanatçısı ve Yılın Kadın Sanatçısı ödüllerinin yanı sıra, 2008 yılında Amerikan Müzik Ödülleri'nde En Sevilen Soul/R&B Kadın Sanatçı ve En Sevilen Pop/Rock Kadın Sanatçı ödüllerini kazandı.[6][7] Rihanna'nın Hot 100 listesinde zirveye oturmuş beş şarkısı bulunmaktadır ve bu başarısıyla 2000'li yıllarda en çok bir numarası bulunan iki kadın sanatçıdan biridir. Ayrıca, ülkesi Barbados'un onursal kültür büyükelçilerinden biridir.​

Çok tatlı yaa, gözlerine bayılıyorum bu kızın :asigim:

Çok seviyorum beğeniyorum. yüzü fiziği tarzı çok hoş. Dolgun hatlı bayanları hep daha çok beğenmişimdir. rihannanın fiziği çok hoşş. giyim tarzı da öyle. sürekli stiletto giyen tiplerden kokoş tiplerden deil. sesi çok kuvvetli ve etkileyici. şarkılarını da çok seviorum. özellikle umbrella :)) u san stand under my umbrella, u can stand under my umbrella , ella ella , e e e e :P çok şirin söylüyo yha :)))

herşeyi güzel. yalnız şu zenci burnunu düzeltirse dahada güzel olacak. önden oldukça geniş bir görüntüsü var basık ve geniş duruyor. işte o zaman mükemmel olur...

rihanna nezaman koyulcak diye merak ediyordum =))
ben bu fotolarını hiç görmedim çok güzeller
beğeniyorum bu kadını çok tatlı
ama makyajsız halini merak ediyorum
genelde zencilerin makyajsız hali soluk oluyor
ama bu biraz daha meleze kaçıyor çok beğeniyorum melezleri ben
fiziğide çok güzel

Son düzenleme:
rihanna nezaman koyulcak diye merak ediyordum =))
ben bu fotolarını hiç görmedim çok güzeller
beğeniyorum bu kadını çok tatlı
ama makyajsız halini merak ediyorum
genelde zencilerin makyajsız hali soluk oluyor
ama bu biraz daha meleze kaçıyor çok beğeniyorum melezleri ben
fiziğide çok güzel

Riri'de sıfır makyaj var ama yinede çok tatlı
opuyorumnanaktan
rihannaungeschminkt330xrh8.jpg

rihanna-gun-tattoo.jpg

rihanna_without_make_up.jpg

rihanna-chris-brown-barbados-04.jpg

makyajsız bile çok güzelll yhaa :)) burnu ona ayrı bir hava katıyor, yani klasik güzellerden değil.. ben bu şekilde ayırt edici özelliği olan doğal güzelleri seviyorum.

Böyle kavruk hatunlara bitiyorum:delphin:
Ayrıva o nev-i şahsına munhasır burnuşu da süper bence..
Hiç bir şekilde mudahele ettirmesine gerek yok;çünkü bu şekilde daha doğal ve karizmatik olduğunu düşünüyorum şahsen..
Jackson ailesinden biliyoruz ne yazık ki neticelerinimafoldumben
:ecrin_bebek:
Oldum olası çikolata tenli - geniş burunlu - (opsiyonel:renkl gözlü) ve bonus kafa tipleri çok severim..
ee Allah gönlümüze göre verdikaydirigubbakcemile3

Back