Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hala devam ediyor musunuz kaç seans oldu ve memnun kaldınız mı ben iğneli epilasyon yaptım kendi kendime ulaşa bildiğim yerler bitti ulasamadigim yerler için düşünüyorum ama IPL olduğu ve tüylerin bitmedigini bitse bile tekrardan çıkacağı söyleniyor
Merhaba hala devam ediyor musunuz kaç seans oldu ve memnun kaldınız mı ben iğneli epilasyon yaptım kendi kendime ulaşa bildiğim yerler bitti ulasamadigim yerler için düşünüyorum ama IPL olduğu ve tüylerin bitmedigini bitse bile tekrardan çıkacağı söyleniyor
Merhaba, ben Robotx'le 6 seansta kurtuldum hepsinden. Soğuk hava başlığının soğutması mükemmeldi. Seans esnasında ve sonrasında hiç anlamadım desem yeridir. Sinek ısırığı gibi bir his oluştu hepsi bu. Robotx candır. Çevremde en az 10 kişiye tavsiye etmişimdir. Hepsi de sonuçlarından memnun kaldı.