• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Robotx hybrid alexandrite önerir misiniz?

damlasudamlasu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
40
8
16
36
Merhaba, bu cihazda lazere gidenler sonuçlar nasıl acaba? Önerir misiniz? Söyledikleri gibi 4-5 seansta kalıcı sonuca ulaşabildiniz mi?

Merhaba siz bu cihaza mı gidiyorsunuz? Benim ilk seansıma bu cihazla başladılar diğer Seanslarımı buz lazer ile devam edecekler umarım sorun olmaz
Ben sadece 1 seans gittim sonra pandemi dolayısıyla bıraktım. İlk seansta harika bir dökülme olmuştu. Ama bırakınca eskisinden daha kötü oldu.Forumda okuduğum yorumlarda da seanslarını bıraktıktıktan sonra aynı eskisi gibi çıktığını yazmışlar. Ben de 6 yada 8 seansı tamamlamış kişilerin yorumlarını bekliyorum merakla.

Ben sadece 1 seans gittim sonra pandemi dolayısıyla bıraktım. İlk seansta harika bir dökülme olmuştu. Ama bırakınca eskisinden daha kötü oldu.Forumda okuduğum yorumlarda da seanslarını bıraktıktıktan sonra aynı eskisi gibi çıktığını yazmışlar. Ben de 6 yada 8 seansı tamamlamış kişilerin yorumlarını bekliyorum merakla.
Bende çarşamba ilk seansımı yaptım. 3.seanstan sonra buz lazere geçecekler. Ancak bir şey sormak istiyorum dökülme ne zaman olacak 1 hafta oldu kese mi yapmam lazım

Bende çarşamba ilk seansımı yaptım. 3.seanstan sonra buz lazere geçecekler. Ancak bir şey sormak istiyorum dökülme ne zaman olacak 1 hafta oldu kese mi yapmam lazım
Bu makina iyiyse neden buz lazere geçecekler acaba? İnce tüylerde bile etkili diyorlardı. Galiba 10. günden sonra kese demişlerdi.

Back