• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RobotX Hybrid Alexandrite Lazere Giden Var Mı?

YarayiOpenSevgili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
7
6
1
25
Görüştüğüm güzellik merkezi bu makineyi kullandığını, tüm seanslar bitince %95 oranında bitme garantisi verdiklerini söyledi fakat internette birçok olumsuz yorum da gördüm. Deneyen, yaptıran var mı? Tecrübelerinizi bekliyorum
Not : Esmer tenliyim ve kıl köklerim çok güçlü (sanıyorum kıl rengine göre cihaz tercihi de değişiyor)

Lazerde önemli olan siyah ve güçlü kıl diyorlar makinanın daha iyi görmesi için ama benimde çevremde yaptıranlar hep Alexandre olduğunu söylerdi ama çeşiti varmı bilmem. Yaptıranların hepside memnun hatta arkadaş grubunda hala ağdayla ugraşan bi ben kaldım🙈

Ben 6 seans gittim kol, koltuk altı ve bacak olarak. Bacak bölgem neredeyse bitti diyebilirim ama kol ve koltuk altım aynı gibi. Yapan kişinin önemli olduğunu düşünüyorum her seansta başka birisi geldi bundan dolayı tam sonuç alamadım muhtemelen. Ama çok memnunum şimdi tüm vücut gideceğim

Back