Lazer Epilasyon Robotx alexandrite hibrit ile epilasyon yaptıran var mı?

Sevde33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2020
4
0
26
Gittiğim güzellik merkezinde robotx alexandrite hibrit ile 9 seans buz epilasyon yaptırdım karantina döneminde hepsi yeniden çıktı başta ilk seanslarımızda tam yapamamışlar buna verdim sonuç almamayı ama şu an bu cihazın ıpl olduğunu duydum doğru mu gerçekten yaptıran sonuç alan var mı bu cihaz da?

Gittiğim güzellik merkezinde robotx alexandrite hibrit ile 9 seans buz epilasyon yaptırdım karantina döneminde hepsi yeniden çıktı başta ilk seanslarımızda tam yapamamışlar buna verdim sonuç almamayı ama şu an bu cihazın ıpl olduğunu duydum doğru mu gerçekten yaptıran sonuç alan var mı bu cihaz da?
Mer

Merhaba ben estetisyenim kendime yaptım gayet iyi dökülmeler. Makina gerçek mi sahte olabilir. Ve öncesinde hormon testi yaptırdınız mı hormanel bozukluklarda kıl çıkması tekrarlanır

Ben de pandemi dönemi öncesi 3 seans 3 kontrol tüm bacağıma bu cihazla lazer işlemi yaptırdım. En son seansıma mart başından gitmiştim. Benim de lazerle dökülen tüylerim geri çıktı ama şu son iki aydır tekrar dökülme oldu. Tekrar lazere devam ederim diye mart ayından beri hep jiletle aldım. Şu anda boşluklar tekrar oluştu ve incelmede oldu ama cihazın ıpl olduğunu ben de duydum ve ben de çok kararsızım devam edip etmemek konusunda. Tekrar dökülmeler oldu bunu da anlamadım. Marttan sonra gidemeyince önceden lazerle dökülen tüyler çıktı ama onlar da inceydi dediğim gibi şu anda lazere gitmiyorum ama dökülmeler tekrar oldu ve jiletle devam etmeme rağmen ince çıkıyor. Ipl olduğu söylediler başlığı da ıpl olduğunu destekliyor ama ben de çok kararsızım.🤷🏽‍♀️

Son düzenleme:
X