- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
İthalatci garantiliresmî distribütör garantili mi?
yoksa ithalatçı garantili mi?
keşke distribütör garantili olsaydıİthalatci garantili
Evet öyle ya maalesef bilmiyorum ki ne yapacağızkeşke distribütör garantili olsaydı
ithalatçı garanti olduğu zaman kimseyi muhattab bulamıyorsunuz tamamiyle aldığınız yerin insiyatifine kalmış
Konunuzu takibe aldım. Umarım bir çözüm bulursunuz. Konu güncel kalsın diye yazıyorumEvet öyle ya maalesef bilmiyorum ki ne yapacağız
İnşallah buluruz araştırmadayım Ben de çok teşekkür ederimKonunuzu takibe aldım. Umarım bir çözüm bulursunuz. Konu güncel kalsın diye yazıyorum
Aynen öyle yapayimAlışveriş yaptığınız siteyle iletişime geçtiniz mi belki oradan bir yönlendirme yaparlar.
Cok fazla site var ya nasil güveneceğiz bilmiyorum kiİnternette roborge diye bir yer buldum. Bakmak isterseniz
Haklısınız.Cok fazla site var ya nasil güveneceğiz bilmiyorum ki
Bende . Annemde xiomia robot var. Tamire gönderdik yapmadan göndermişlerBen de takibe alayım. Garanti sürem çoktan bitti, A101 den almıştım ben de baktıracak yer arıyorum
Ayy çok çooook sevindım .sağlıkla kullanın inşallahTakipte olan arkadaşlar. Mail adresimden geçmişe yönelik faturaya ulaştım. Oradan aldığım firmasinin iletişim numarasını bulup iletişime geçtim. Aldığımız mağaza bizi mağdur etmedi garantiye yolladik yeniden ürünün problemini halledip bize yolladilar. Şuan hiçbir problem yok çok şükür.
Sağol canimmm inşallah bir daha sorun çıkarmaz yaaAyy çok çooook sevindım .sağlıkla kullanın inşallah
İnşallahSağol canimmm inşallah bir daha sorun çıkarmaz yaa