• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Robot süpürge önerisi ablalarım lütfen

mileyko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
51
38
3
Ablalarım merhaba ben yeni evliyim ikimizde nöbet usulü çalışıyoruz çok yoruluyoruz ve hatayda yaşıyoruz bilenler bilir burda yazın bi odayı süpürmek saunada 1 saat geçirmek gibidir eşimle bir kedi de sahiplenmeyi düşünüyoruz onun tüyü vs derken robot süpürge almaya karar verdik bütçemiz 20 bine kadar çıkabilir kullandığınız memnun olduğunuz cihazları paylaşırsanız çok mutlu olurum

Ablalarım merhaba ben yeni evliyim ikimizde nöbet usulü çalışıyoruz çok yoruluyoruz ve hatayda yaşıyoruz bilenler bilir burda yazın bi odayı süpürmek saunada 1 saat geçirmek gibidir eşimle bir kedi de sahiplenmeyi düşünüyoruz onun tüyü vs derken robot süpürge almaya karar verdik bütçemiz 20 bine kadar çıkabilir kullandığınız memnun olduğunuz cihazları paylaşırsanız çok mutlu olurum
Merhabalar
Bende 7 kedi sahibiyim tüy toz muhabbeti için çok ihtiyaç duydum. Xiaomi marka aldım aşırı memnunum biraz şans işi genelde bu teknolojik aletler roborock piyasanın başını çekiyor bende çok arada kaldım ama çevrem bozulduğunu arıza çıkardığını falan söyleyince Xiaomi aldım. 2. Seneye giriyoruz maşallahı var 🧿

Canım ben 1 yıldır roborock s8 sonic modelini kullanıyorum istasyonsuz 20 bin bandinda fiyatı, ben aşırı memnunum hicbiryere sıkışmaz sıkıştığı yerden kendini kurtarir en dip köşelere dahi girer hicbiyerde toz bırakmaz, halı tanıma özelliği var halıya çıkınca mopunu içine çekiyor ki bu çok önemli bence halıda ıslaklık yada leke oluşturmuyor degerlendirebilirsin

5 senedir viomi s9 kullanıyorum içini kendisi boşaltıyor. Daha yeni modelleri çıktı ama hala o kadar memnunum ki, olmadan ne yaparım bilmiyorum elim ayağım resmen. Bir robot süpürge alırken en önemli şey çekim gücü sonra batarya gücüne ve boşaltma istasyonu olup olmadığına bakıp derim.

Back
X