Çalışıyorsanız gayet iyi oluyor aslında hergün çalıştırmak isterseniz robot iyi benim şuan robot var ve yakında bebeğim doğacak elim ayağım olacak. Ben şahsen bir de dik süpürge istiyorum diğer süpürgeyi artık kaldıramıyorum ve her yere takılıyor
Yoo iyi xaomi ama toplu temizlik yaparken diğer süpürgeyi kullanmak zor oluyor sürekli takılıyor her yereNden ekstra sipurgeye ihtiyaç duyuyorsunuz
Robot yeterli değil mi
Acaba zayıf model mi sizdeki ?
Anladığım kadarıyla büyük temizliklerde robot süpürgenin etkili olmayacagini söylüyorsunuz ?Yoo iyi xaomi ama toplu temizlik yaparken diğer süpürgeyi kullanmak zor oluyor sürekli takılıyor her yere
Günlük temizliğe robot iyi oluyor fakat detaylı düzgün temizlik yapayım derseniz dyson tabi75 metre kare evimiz var. 2 kişiyiz. Normalde bosch elektrikli süpürge var hem ileriyi düşünerek hem de ek bir süpürge almak istediğim için soruyorum. Ev küçük olduğu için normal süpürgeyle supurebilirsiniz diyebilirsiniz ama bazen insan kabloyu tak tıkar süpürgeyi tasi üşeniyor. Marka kalite ve emiş gücü olarak dyson o çok beğeniyorum ama aynı paraya hiç iş yapmadan ev silinip süpürulse daha iyi olur diye robot süpürge mi?
Bütün evi temizlerken robotu çalıştırmıyorum o yüzden ama temizlemesi iyi silme de yapıyor kanepelerim falan yüksek olduğu için altlarına girmesi köşelerini temizlemesi gayet iyiAnladığım kadarıyla büyük temizliklerde robot süpürgenin etkili olmayacagini söylüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?