Gitsinler de beyin göçünden geriye kim kalacak ne olacakhelal olsun, 1 saniye bile düşünmeden gidin.. Ledli ekmek dolabının, Kuran okuyan mezar taşının, papaz eriğini imam eriğine çevirmenin "bilim" olduğu bir ülkede size zerre değer verilmez.. Değer göreceğiniz bir okulda gururlandırın bari bizi..
Gitsinler de beyin göçünden geriye kim kalacak ne olacak
Bu ciddi bir konu dalga geçme yakalanlar çok mutlu olacak bence, ne güzel domatesin hristiyan olup olmadığını araştırırlar
Sayın cumhurbaşkanımız diyor ya geleceğimiz imam hatipler diyekalanlar çok mutlu olacak bence, ne güzel domatesin hristiyan olup olmadığını araştırırlar
Sayın cumhurbaşkanımız diyor ya geleceğimiz imam hatipler diye
Şaka değilmişSon yapılan araştırmalara göre domatesin Hristiyan olduğu salkım domatesin de Katolik olduğu yönünde iddialar var
Hani dini yorum yasak olduğu için ayrıntıya girmeyeceğim
Bilemiyorum gülsek mi ağlasak mı?Şaka değilmiş
Allahım inanamıyorum bu nedir yahttp://www.radikal.com.tr/dunya/domates-hiristiyandir-yenmesi-haramdir-1091824/
yok valla şaka değil, onun arkasından salatalık ve biber ile ilgili de spekülasyonlar çıkıyordu az kalsın
İddiayı araştıran grup bir adamın öldükten sonrada eşiyle birlikte olabileceğini bunun hak olduğunu söylemiştirAllahım inanamıyorum bu nedir ya
ay ne bileyim doğruysa Allah ıslah etsin.valla mavi ekran verdimİddiayı araştıran grup bir adamın öldükten sonrada eşiyle birlikte olabileceğini bunun hak olduğunu söylemiştir
Ne kadar doğru bilemiyoruz
Dini yoruma girmedik umarım
Bunlar aşırı insan ve guruplar oldu ve olacaklaray ne bileyim doğruysa Allah ıslah etsin.valla mavi ekran verdim
Cidden nutkum tutuldu, kelimelerim kifayetsiz kalacak ve içimden geçeni söyleyeyim üzüldüm, üzülüyorum bu hale, maalesef bu da oyuncak edildi, yazık.http://www.radikal.com.tr/dunya/domates-hiristiyandir-yenmesi-haramdir-1091824/
yok valla şaka değil, onun arkasından salatalık ve biber ile ilgili de spekülasyonlar çıkıyordu az kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?