evrim2008 Sabırlıyım,bekliyorum:) Kayıtlı Üye 18 Mart 2009 572 0 116 Kocaeli 7 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi evrim2008 #1 Aile Bilgeliği kitabını okumanızı tavsiye ederim kişisel gelişim açısından harika bir kitap,Secret hep burdan copy yapmış gibi görünüyor :)
Aile Bilgeliği kitabını okumanızı tavsiye ederim kişisel gelişim açısından harika bir kitap,Secret hep burdan copy yapmış gibi görünüyor :)
acemiperi Şükür Rabbime Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2008 8.605 524 363 8 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi evrim2008 #2 ferrasini satan bilge ile fırtınalar koparmıştı sharma. ben de o rüzgara uyup neredeyse tüm kitaplarını aldım çünkü ilk kitabı çok beğendim. 3.kitaptan sonra kendini tekrarlıyormuş hissi verdi. yine de azimliyim kalan kitapları da okuyacağım
ferrasini satan bilge ile fırtınalar koparmıştı sharma. ben de o rüzgara uyup neredeyse tüm kitaplarını aldım çünkü ilk kitabı çok beğendim. 3.kitaptan sonra kendini tekrarlıyormuş hissi verdi. yine de azimliyim kalan kitapları da okuyacağım