roaccutane

wild_blonde

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
167
10
36
arkadaşlar çoğumuz bu ilacı kullandık yada biliyoruz.bu ilacı kullanıp ta memnun olan ve olmayan arkadaşların bahsetmesini istiyorum.Roaccutane kullnıp ızleri gecen yada dahada artan kişiler var mı?Benim 5-6 yıllık sivilce izlerim yani kahverengi lekelrim var.Sayısız doktora gittim ve ilaç denedim.modecessol ,contractubex, expigment, acnelyse, bepanten ve daha dolu şey..mafoldumbenlekelerini geçirmiş arkadaşlar varmı.lütfen bana yardımcı olun:Saruboceq:[/B][/B]

arkadaşım kullanmadım ama etkisini bi arkadaşımda çok net gördüm kızın sırtı yüzü iltihaplı sivilcelerle doluydu ve sakal gibi. Kız doktora gittikten sonra başladı ilaca ve şu an yüzü bebek cildi kadar pürüssüz. Ama yan etkileri olan bir ilaç ve doktor kontrolü hariç kullanmamalısıın doktor karaciğer tahlili fln istiyor çok basit kullanılan ya da verilen bir ilaç değil

Önemli deil tatlım
Benimde bir arkadaşım kullanmıştırı lisede
yüzü normal bir insanda olmayaak kadar bebeksi olmuştu
resmen kızın tipi değişti
ama şimdide böbrek rahatsızlığı çıkmış hastanelerde hergün mafoldumben

Roac. sivilce izlerinde değil, aktif sivilcelerde kullanılır. ızlerinin geçmesine hiç bir yararı olmaz. Hatta bunu kullanırsan deri altındaki henüz çıkmamış sivilcelerini aktif hale getirebilirsin. Sakın sırf izler için bunu kullanma!! Araştırmışsındır.Herkesin dediği gibi bu ilaçtan sonra sivilce izleri için kimyasal peeling vs. yapılıor.ılaç izleri geçirse doktorlar peelingi önermez..

ben 8 ay boyunca roaccutane kullandım. bu ay bitti ilacım. bayramdan sonra kontrole gideceğim. 8 senedir var olan sivilce sorunum çözüldü. kafamı yastığa koyamazdım yanaklarımdaki iltihaplı sivilcelerden. şimdi yüzüm pırıl pırıl parlıyor,makyaj yapmam hiç;ama herkes cildinde bişey mi var diye soruyor. hiç bir yan etkisini de yaşamadım dudaklarda ve ciltte kuruluk dışında. ben kurtuldum Allaha şükür

roaccutane kullandıktan sonra bebek gibi oldu cildim,ama bir iki sene sonra falan iğne ucu kadar olan yok denecek kadar az siivilce izlerim ve lekeler çoğaldı zaten deri altında sivilceler de elime geliyor tekrar bir posta daha başliycam galiba bayramdan sonra ve bu lekeler için tek çare kimyasal peeling miş

mrb kzlar bende zoretanin 7 ay kullndım cildm süper şimdi bi de kimyasal düşünüyorm belki renk açar die ben sabah 20 akşam 20mg kullandm

gulendam63, bnmde 2 gün sonra 7 ay olcak tedavim bitiyor yani ama yanaklarımda kırmızı kırmızı izler war resmen ağlamak istiyorum moralim sıfır nası geçicek bunlar bilmiorum insanlar konusurken resmen yanaklarıma bakıyorlar dayanamıorm artık

canım benmm tedavi biti hafif izlerim var tca peeling düşünüyorm amma sanırım biraz süre geçmesi gerekio sende düşün amam güvenilir orjinal site bulursan paylaş benle çünkü sahteleride var

Doktor Roaccutane verdi ama en fazla birkaç hafta kullanabildim. Bu ay düğünüm var ve yüzüm mahvlmaya başlamıştı. Ben de bıraktım. Yan etkileri ne kadar süre devam ediyor? Vücut ne kadar sürede bu ilacı atıyor?

şu kadar söliyim ergenliğin o kötü dönemlerinde bile bebek gibi olan cildim vardı benim..bundan 6-7 ay önce 25 yaşımda sivilcelerle tanıştım 5 aydır günde 60 mg roaccutane kullanıyorum şu an suratım başladığım günden daha beter halde suratımda sivilcesiz yer kalmadı kımızı lekeli içi iltihaplı iğrenç oldum resmen ...hani bu ilaç geçiriyordu bunları ..attığım imza olmasa hani hemen mahkemeye verirdim...ama elim kolumda bağlı...psikolojimi sölemiyorum bile en ufak şeyde ağlama krizine giriyorum...bu kadar ağır geçirecek kadar sinirlerim zayıf değildi üstelik..burda konuşulan ciltlerin bazılarının resimleri var yemin ediyorum gülüyorum o kızlara...beni görseniz korkarsınız yemn ederim ...öle tek tük pıt pıt lekelerden bahsetmiyorrum ben 2 ynağımı ve alnımı kaplamış geniş ovalardan bahsediyorum:..artık hayattanda soğudum alışık değilim ben böle duruma ...maddi durumda sakat o sebeple güzellik uzm gidemiyorum ...dua edin intihat etmiyim yanii((

bende kullandım bu ilacı ilk haftalar sivilceler artıo cilt aşırı kuruo dudaklar da dahil ama yavaş yavaş azalıo ve sonra tamamen ve kalıcı olarak geçio benim tedavim biteli baya oluo ama hala sivilcem yok yalnız uzun süreli kullanımlarda karaciğere zararı var bu ilacın

dua edin intihar etmeym diyen arkadaşım sen ne diyisen :)o kadar büyütme ya,o ilaç kullanırken öle sivilceyi kusuyor önce sonradan yara olup dökülcek bu kadar kafana takma bi dünya insan kullandı bu ilacı bende kullandım,aynı dediğin gibi benimde çiban gibi üstüste çıkıyodu yüzüm yara bere içindeydi,sonra bi döküldü hepsi gitti bi anda gidiyor bi hafta içinde hiiiçç merak etme senn emi

Merhaba arkadaşlar .Bende sivilce tedavisi için 9 ay boyunca roac. tedavisi oldum.tahlillerim sürekli yapıldı sadece kolestrolüm yükseldi.oda tedaviden 2-3 ay sonra düştü.şu an sivilcelerimden eser yok hala tahlil olmaktayım herşey normal .Ama gel gelelim saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı.Eczacı dediki:Roac.ilacı vücuda aşırı derece Avitamini yüklemesi yaptığı için belkide saçların hepsi değişebilirmiş.Şimdide saçlarım için tedaviye başladım bakalım nolacak?Bir tarafı düzeltirken bir tarafı bozuyoruz galiba ...Başka saçı dökülen var mı bu ilaç yüzünden yazabilirmisiniz?ve bunun için ne yapıyorsunuz ?... Hepinize sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…