• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

roaccutane-zerotanin-tüylenme-aldactore

Lavanta

benaşıkoldum sendeolsana
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
4.028
1
156
35
Diğer
slm kızlar ben sivilce tedavisi için zerotanin kullandım 5 ay kadar herşey iyi hoştu 4.ayda göbeğimdeki tüyleri farkettim daha snr alnımdaki tüyleri daha snr omuzumdakileri öyle uzun uzun değil ama olmayan bölgelede ayva tüylerim çıkmıştı ve sanki her geçen gün uzuyordu..ben 6.ayda tamamlamam gerekn zerotinin 53. ayda kestim ve kıllarım artmaya devam ediyor sanki..bugün kadın doğuma gittim ilaca bağlamak istemedim kıllanma sebebini hormon bozukluğuna bağladım..adet düzenliğim yok dr. bana sadece testesterona bakmış sonuç 0.98 çok fark yok ama ben sana aldactore yazayım dedi..hiç kıl durumuma bakmadı ama hemen ilacı yazdı bende netten yan etkilerine baktım e kanama düzensizliği ve kıllanma sebebi yazıyor birde ben bu ilacı 6 ay kullanıcam birde hormonlar daha da bozulurmu bu ilacı kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi..ve roaccutae ve zerotanin kullananlar kıllanmaya dikkat etsinler ben emin değilim ama onada bağlıyrum çünkü ben kılsız tüysüz bi insadım :( çok üzülüyorum

tüylenme olabiliyormuş bende kullanırken doktorum demişti böyle bir durumda bırakılması gerekiyormuş heerlde

bende zoretanin kullandım.. ama doktor bana öyle bi etkisi olduğunu söylememişti, ben ilaca başlamadan önce çenemde birkaç tane vardı ve cımbızlı aldığım için çoğalıyodu.. doktor zaten zoretanin e başlamadan önce hormon testide istedi eğer sivilceler hormon düzensizliğinden kaynaklanıyosa zaten ilaç etki etmez.. sana yapılmadı mı hormon testi? adetin 3. günü kan alıpta yapıyolar dediğim testi.. ilaç tedavim bittikten sonra da çenemdekiler için iğneli epilasyona gittim şu anda hiç sorunum yok çok şükür..

cvp verdiğiniz için teşekkür ederim..

benim sivilce srunum hep vardı ama geçen sene hiç olmadığı kadar çoktu test yapıldı ama hormond eğil sanırsam 5 ay kullandım ve sivilce sorunumdan kurtuldum allahıma bin şükür 4 .ayda tüylerimde artış farkettim ama 5 .ayda dank etti laçtan olduğu 6.ayı kullanmadım şimdi hala var normalde olan tüylerimde hızlı çıkıyor kadın doğuma gittim aldactone verdi 2,hafı aldım bakalım bi kaç kutu kullanayım iyi gelir inşallah..pek hapta kullanmak istemiyorum ama napalım diğer türlü kurt kadına dönücem korkuyorum..iğneli bende istiyorum ama evlilk arifesindeyim ne bütçem yeter nede biizm burda bi yer var en azından düğünden önce balayına gidicez diye belimi ve göbeğimi aldırıcam iğneli ile yüzümüde sirle veya iple alnımı özellikle allah herkese şifa versin

Back