(roaccutane)yüzüme ağda yaptım yandı sanırım,feci yanıyo ve kıpkırmızı.yardım :(

minikcadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
558
4
32
roaccutane kullanıyorum,3.ayım bu hafta bitiyo.ve öyle sivilcelenme dısında bi yan etki yasamadım.yani tahriş yada soyulma vs... dün gece de bıyıklarımı iple almak yerine daha cabuk oluyo diye ağdayla aldım. 1kez cektim,cildimi tahriş etmemek için...

aldıktan sonra yagını filan sürdüm,5dk sonra yüzümü yıkadm.ama nasıl yanıyo nasıl acıyo o su bile değdikçe... sonra güç bela dişimi sıka sıka yıkadım ettim kayısı kremi sürüyodum nemlendirici olarak tüm yüzüme uyguladm. buz kalıbı tuttum dudak üstüme. bolca kremleyip yattım sabaha kadar yumuşasın düzelsin diye..
şimdi baktımki aynaya kıpkırmızı olmus agda yaptıgım yerler. yüzümü yıkayıp soğuk suyla,bepantene sürdüm bolca şimdi bekliyorum(

başına böyle bişey gelen varmı. yada bi önerisi olan. nasıl gecirmeliyim bunu,okulumda var bir an önce gecmesi gerek.....

:18:​

benimde şu an durumum senin gibi kıpkırmızı ne yapacağım bilmiyorum bu halde dışarıda çıkamıyorum sen ne yaptın geçtimi ?????????

kızlar cok ilginc ama 3gun o ızle evden cıkamadım hep bepantenle arkonun yaglı kremını hametan fılan ne bulursam suruyodum tık olmuyodu..annem okuyayım senı bı dedi,2saat gecmeden orası beyazladı eskı halını aldı.cok sasırdım.nazara ınanırımda bu kadarını beklemıyodum. çok sukur atlattım,daha agdaya fılan bulasmam bıyık ıcın :)

kendılıgınden geçmesi lazım cnm, bence sen dısarı cıkınca fondoten falan sür yüzüne, benımde olmustu bı kere hiç bir şey işe yaramadı kendılınden gecmesını bekledım mecburen, dısarı cıkınca makyayla falan kapattım, olduğu kadarıyla işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…