Roaccutane ve sir ağda hakkında..

rebekah mikaelson

Queen
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
220
105
ben bı hata yaptım yüz bölgeme sir ağda yaptırdım ilaç kullandıgım halde kuaförde bsey demedı sorun olmaz dedı
ama suan yüzüm cok kötü kızarık netten baktım kabarıyor yazmıs bıkac kişi
1 saat olmadı yaptıralı ama korkuyorum böyle kalır dıye
kızarıklıgı gecermı
3 saat sonra yıka demıstı kuaför
bıkac saat gecsın bepanten sürecegım hemen
5.ayımdaydım bu arada ilaç için 6 aylık tedavı vermıstı ve cıldımde duzelme vardı bepanteni de saDECE dudagıma sürüyodum yüz kısmımda bır sorun yoktu
ama cok kötü olmus bir anlık düşüncesızlıgıme geldı kuaförde uyarmadı:KK5:
napablrm lütfen bsey söyleyn aynaya bakamıyorum:KK14::KK14:

bepanthen plus sür iyi gelir, 3-4 ay da yüzüne ağda yapma. ben vücuduma yaptırmadan önce sabah akşam bi hafta boyunca nemlendirici sürüyorum böylece soyulma. tavsiye ederim. geçmiş olsun

Bence hiçbişi yapma bepanthen kıllanma yapıyo die duymuştum ama hangi türü onu bilmiyorum. Sabaha kadar bekle saçlarının elinin yüzüne değmemesine dikat et geçicektir. Gözenekler açıkken krem sürmeni tavsiye etmem sabah sür derim ben tabi yine siz bilirsiniz.

Yüzümü bende ağda bandı ile aldım,almaz olaydım berbat oldu yüzüm kızardı sonrada sivilcelendi.İzleri de geçmedi,geçer ama zor geçer galiba izleri.Bence yüzünü ağda bantı ile değil de iple almayı dene.Ağda bantları kötü yapıyor.

4 gün snra tamamen gectı yüzüm yazmak ıstedım belkı benım durumumda olan olur dıye
gercı kişiden kişiye fark eder ama 1 saat arayla bepanhten sürdüm iz kalmasın dıye cok şükür kalmadı
yüz üstü yatamadım düzelsn dıye cok kötüydü
ama gectı Allah kımsenın basına vermesın
teşekkürler tekrar yardımlarınız için:KK16:

bende de olmuştu aynı sorun. ağda yaptırdım bıyık bölgeme ilaç kullanımından bikaç ay sonra kabuk kabuk oldu 3-4 gün devam etti o kırmızılık ve kabuk kabuk görüntü. sonra iz falan kalmadı. bende ilaç kullanmayı bitirdikten bi 5 ay kadar daha korktum bu sürede hep bıyıklarımı iple aldırdım. ama ilaç kullanımından belli bi süre sonra cesaretimi topladım ağda yaptırdım artık hiiç bişi olmuyor.

4 gün snra tamamen gectı yüzüm yazmak ıstedım belkı benım durumumda olan olur dıye
gercı kişiden kişiye fark eder ama 1 saat arayla bepanhten sürdüm iz kalmasın dıye cok şükür kalmadı
yüz üstü yatamadım düzelsn dıye cok kötüydü
ama gectı Allah kımsenın basına vermesın
teşekkürler tekrar yardımlarınız için:KK16:

bende roaccutan kullanırken sir ağda yaptım bıyığıma salak gibi ve şuan yanıyor ve leke halinde kıpkırmızı.Umarım geçer.Bu mesajın için teşekkürler,sonucu yazdığın için.
İçim azda olsa rahatladı..

Bende sonucu yaziyim başına gelen olursa:) :emir_bebek:
Roccutane veya zoretanin kullanırken yüzüne ağda yapınca çok fena yanık oluyo sakın yapmayın ama izi 3 günde geçti benim.
İlk 2 gün bepanten sürdüm(haftasonuydu) sonra dr.a gittim dr. kortizonlu bi merhem verdi Locoid diye, eşit miktarda bepanthenle
karıştırıp sabah akşam bolca sür dedi,1 hafta kullan dedi,Parmağımda nohut kadar sıkıp,karıştırıp sürüyorum
bugün 2. gün ama soyuldu kabuklanıp Allah'a şükür:) izide %90 gitti.. boşuna içim içimi yedi 2-3 gün.. :119:

Son düzenleme:
aktrent kullanırken ağda yaptırdım burada tavsiyerle bepanthen plus aldım kullanıyorum şuan doktorum bana haplardan hariç krem de verdi adı aknefloks sorum şu aknefloks ile bepantheni aynı zaamanda kullanabilir miyim?

X