Sivilceli Ciltler roaccutane vb. kullananlara birkaç soru, lütfen.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cataspatas

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
1.457
1.621
arkadaşlar bu konu var biliyorum ama 1000 sayfa neredeyse.cevaplarımı bulana kadar tedavim biter:) sormak istediğim,
bu ilacı kullanırken cilt zaten nazikleşiyor. hangi nemlendirici ihtiyacınızı karşıladı ve güneş kremi kullandınız mı? ikisi bir arada kullandığınız kremler var mı ya da destekleyici olarak ne kullandınız?
bir de daha önceki tedavimden kalan imex sabun var. onu bu tedavide kullanabilir miyim acaba?malum kalıp sabun sonuçta. iyice kurutmasın? makyaj da yapıyorum? sabun yerine alternatif tavsiyeniz var mıdır?
şimdiden teşekkürler:119:

ben normalde kullandıklarımla temizlemeye devam ediyorum canım,tedavimin 1.ayı doldu daha ama kuruluk olmadı henüz öyle farkedilir düzeyde..
şuna dikkat ediyorum; cildi yıpratmamak ve yormamak için sabah kalkınca sadece suyla yıkıyorum ve nemlendiriyorum.ve sadece geceleri sabunla yıkıyorum yüzümü(dove) ,nivea arındırıcı tonikle silip nemlendirici kullanıyorum.. (bazen acıbadem sütü sürüyorum nemlenmesi için,bazen dr.un verdiği hametan'ı kullanıyorum..
bu kadar benim yaptıklarrım,arada fondoten ve pudra filan da kullanıyorum bi sorun yok şimdilik.. şu sıralar yeni yeni sivilcelerim cıkıyo tek derdim o

hımm inşallah çabucak atlatırız en az zararla:/ teşekkür ederim cevabın için. benim daha 3. gün olmasına rağmen kuruluk başladı ve dudaklarım şişti.bakalım daha neler olacak:/

insallah canım. sanki cildim daha beyazladı gibi geliyo bana.hoşuma gitmeye basladı şimdiden.. sadece dudaklarımı cok yerdim ben,normalde de dudak koruyucum eksik olmazdı yanımda :) şimdi daha cok yiyorum :)
yani cok cok az bi kuruluk var,rahatsız etmiyo şimdilik. sürekli krem ihgtiyacı duymuyorum,belki ileriki safhalarda artar bilemiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…