- 8 Eylül 2020
- 24
- 6
- 27
-
- Konu Sahibi birbuketmutluluk
Bol su içiyor musun?Arkadaşlar bende içeli 5 gün oldu vücudum kemiklerim böbreklerim ve karaciğer tarafımda cok ağrı var sizlerde böyle ağrılar oldumu ben bütğn gün ilaç bana negibi zarar vericek düşüncesiyle yaşıorm çoğu kişi fayda görmüş ama bazı kişilerde cok yakınıyor evliyim bide kötümü yaptım dersiniz bıraksammı
2 litre anca su içmek cok zor adeta wc de yaşıyorum biranda iflas etmez dimi böbrekler karaciğer cok takıntılıyımBol su içiyor musun?
Bilgim yok ama doktoruna mutlaka danışmalısın Allah korusun2 litre anca su içmek cok zor adeta wc de yaşıyorum biranda iflas etmez dimi böbrekler karaciğer cok takıntılıyım
Bilmiorum canım ben 5 gün kullanabildim bıraktım bana yaramadı ilaç çok yan etki gösterdiBu ilacı ben de çok kullanmak istiyorum. Yüzümü her yıkadığımda yüzüm kaşınır ve mutlaka iki üç tane küçük küçük sivilcem çıkar. Bu durum artık çok yordu beniyüzdeki kaşıntıya da iyi geliyo mu acaba bilginiz var mı
Ben kullaninca regl 3 gun surmeye basladi keske kullanmasaydim 7 gun surerdi 3 gun sonra azalmaya basladi cok kotu bi yan etki yapti bana bagirsaklarim bobreklerim mahvoldu biraktimya da regl den kesilme durumunuz oldu mu acaba ? acaba 3 ay gibi daha kısa süre kullanınca bu tür yan etkileri daha mı az görüyoruz genel olarak diye merak ediyorum
Ben cok kullanmak istedim ama kullanamadim 5 gun sadece kullanabildim hep icimde ukteBenim 7 ay sürmüştü tedavim kişiden kişiye değişiyor ama en garanti sonuç zaten 6 ay en az çünkü komple tabiri caizse deriniz sökülüyor ve yerine yeni deri çıkıyor gibi bir durum çok çok zor bir tedavi ama sonucu muhteşem
Gözünüz korkmasin zorluğu var ama ciddi anlamda sonucu muhteşem oluyor kesin çözüm ilk 3 aydan sonrasi daha kolay benim 7 ay sürdü son aylar baya baya rahattımBen cok kullanmak istedim ama kullanamadim 5 gun sadece kullanabildim hep icimde ukte