Lekeler, Çiller roaccutane sonrası

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kafein_

13.09.2015
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
4.258
3.276
248
kızlar 4.5 ay roaccutane kullandım.geçen hafta bitti.sivilcelerim kalmadı çok şükür.ama sivilce izlerim dururyo.hepsi geçmiycek gibi değil aslında 2-3 tanesi kalır diye düşünüyorum,çok belirginler çünkü.doktoruma çok güveniyodum ama doğum iznine ayrıldı.dolayısıyla başka bi doktora gitmek zorunda kaldım ve hiç hoşlanmadım.krem vermedi zamanla geçicek dedi ve sabah akşam güneş kremi sür dedi.güneş kremiyle sivilce izleri geçen var mı aranızda.bana saçma geldi biraz.etkili bi krem varsa kullandığınız önerir misiniz.

Canım günlük kaç mg aldın çok erken bitmiş sanki. Bende kullanıyorum ama 6 7 ayı bulur dedi

Günlük 60 mg kullandım.biraz yüksekti o yüzden kısa sürdü

Tca başlığını okursan senin için en etkili çözüm yolu orda canım :) Kremle falan çok geç süren bir iş kaldı ki tca ile de hemen geçer diyemiyoruz lekenin derinliğine göre değişiyor, bir de hemen kullanman da sakıncalı sanırım biraz beklemen lazım diye biliyorum ilacın yeni bittiğinden.Bende karaciğerden kaynaklı sivilceler için roac. kullanmıştım , geçerken tek tükte olsa iz bırakıyor seni en iyi ben anlarım:) geçen sene kışın bende burdaki Tca başlığını detaylı okuyarak hepsinden kurtuldum diyebilirim , ve konu sahibi LadySubaru dan Allah razı olsun iyi ki deneyimini paylaşmış bizimle :)

Evet tca başladığını daha önce okudum ama ben şuan uygulayamıycağım için daha çok kremlerle çözmek istiyorum.tcayı da çok düşündüm ama korkuyorum ben ve yüzümde ameliyat izi var.ona da uygulamalımıyım yoksa o kalmalı mı bilmiyorum.çünkü hala kırmızılığı var.

Aa anladım canım inan nedesem yalan olur , bilene sormak lazım.Korkucak bişey yok aslında başta bende korktum ama dikkatlice okuyup not alırsan inan hiç bi sorun olmuyo. Genelde aynı anda yapmayı öneriyolar ama benim gibi bölgesel yapanlarda var ben bölge bölge yapıyorum bi sorun olmuyo. Krem değil de dermoroller demişti doktorum onu hiç araştırdın mı?

onu da araştırmıştım ama sanırım yine 6 ay falan beklemem gerekiyodur.aslında hiç bi krem güzellik merkezlerinde uygulanan tedavi ya da tca gibi sonuç vermiyo biliyorum.ama ben bu süreç için sadece etkili bi krem kullanmayı düşünüyorum.şuan cildim hala hassas çünkü beklemem gerekiyo.eski doktorum olsa bana iyi bi krem önerirdi ama bu doktor çok fazla önemsemiyo hastalarını sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…