• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Roaccutane Sonrası La Roche Posay Ürünlerinden Seçim Yapmak?

Astronomer

fragile cosmos
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
335
1
116
Ankara
Merhabalar kızlar,

Cildimle ve saç derimde aşırı sebum üretimi yüzünden artık dayanamadım ve 6 aylık Roaccutane tedavisi gördüm. Cildim yıkadıktan sonra 3 saat içinde su gibi yağlanıyordu o dereceydi yani. Biraz fazla yağlı bir cilt tipim var. Tedaviden sonra cildim şu an karma gibi diyebilirim elimi sürdüğümde yağlanma olmuyor. Ama sorunum şu ki, hem inanılmaz hassas, hem ne sürersem süreyim kızaran ve çoğunlukla de sivilce gibi oluşuma yol açan bir cildim var. Tedaviden sonra yüzüme korkudan krem süremez oldum, geri gelecek sorunlarım diye. Sormak istediğim de şu, şimdi ben La Roche Posay'in akneli ciltler için olan Effaclar serisinden mi kullanmalıyım, yoksa temizleme jeli ve bakım kremini hassas ve yağlı ciltler için olan Toleraine serisinden alıp, tonik olarak da Fizyolojik Temizleyiciler grubundan Lotion Apaisante Physiologic mi kullanmalıyım?? Tonik olarak Effaclar'ınkini kullansam sonuç ne olur sizce? İçinde mikro soyucular varmış :53:

Back