Sivilceli Ciltler Roaccutane kullanırken göğüs büyütüyor mu?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mirinkirinederim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
120
2
Kızlar göğsüm normalde 80A dolgusuzdu ama yaklaşık rouccutane kullanmaya başladığım zamanlardan beri (3 aydır) göğsümde bi irileşme var nasıl diyeyim regl zamanlardaki kadar fark attı yani. şikayetçi de değilim de.. roaccutaneden mi acaba diyorum:/ kalıcı bişeydir inşallah yani. :KK70: 18 yaşındayım bu arada :KK17::KK8::KK8:

roacctutane ile ilgisi var mı bilmiyorum ama benim birçok arkadaşımda adet zamanı göğüs şişmesi oluyormuş canım hatta bir kısmında kabız da oluyor bende de tam tersi bğırsaklarım iyi çalışmaya başlıyor :-) Belki hormonlardan doktoruna sormanda fayda var derim :KK34:

roacctutane ile ilgisi var mı bilmiyorum ama benim birçok arkadaşımda adet zamanı göğüs şişmesi oluyormuş canım hatta bir kısmında kabız da oluyor bende de tam tersi bğırsaklarım iyi çalışmaya başlıyor :-) Belki hormonlardan doktoruna sormanda fayda var derim :KK34:
benim de senin gibi ilk 2 gün özellikle. doktoruma bi sorayım en iyisi o zaman :)

evet ben 2. kez roaccutane kullanıyorum, ilk kullandıgımda dogum kontrol hapına kullanıyodum ondan buyudu sandım ama bu 2. tedavımde anladımkı roaccutane buyutuyo

Ben de 5 ay kadar Roaccutane kullandım ama benim göğüslerimde herhangi bir değişiklik yapmadı. Adet öncesi dönemde şiştiler sadece, o da zaten herkesde görülen birşey.

arkadaşlar valla roacctutane falan bilmiyrm ama cake kullandım 75 takyodum 80 oldu bi bakın derim

ya gerçektenmi..ya ben çok pahalı işe yaramaz diye korkuyordum almadım..eğer gerçekten işe yarıyorsa siparriş vereyim.ya lütfen bana yardımcı ol..fikirlerine çok ihtiyacım varr..şimdiden tesekkür ederim..

normal zamanda da büyüdüklerini hissettim evet ama adet zamanlarında biraz ağrılı geçti haliyle. silikon gibi duruyordu hatta :KK9::KK9: şimdi ilaç tedavisini bitirince sonlannıcak mı bu da. vah vah :KK43: iyiydi böyle ya :KK8:

aynen canım çok büyüdü ama bir o kadarda rahatsız ediyodu bu durum beni yani göğüslerim aşırı hassas bazı zamanlarda kolumu kaldırınca acıma ağrı fln oluyo...bnde 5.aydan sonra bıraktım dayanamıyorum çünkü bide korkuyorum ilerde göğüsümle ilgili problem çıkarsa diye...

ya gerçektenmi..ya ben çok pahalı işe yaramaz diye korkuyordum almadım..eğer gerçekten işe yarıyorsa siparriş vereyim.ya lütfen bana yardımcı ol..fikirlerine çok ihtiyacım varr..şimdiden tesekkür ederim..

canım öyle hemen 2 günde etki etmiyor ve zaten bu bitkisel bir ürün.Bak bunu aldığım siteden yazdım "Göğüsleri besleyerek dikleşmesini ve büyümesini sağlar; sarkmayı ortadan kaldırır. Göğüsleri büyütmede masaj içten koltuk altına, dikleştirmede ise koltuk altından içe doğru yapılır.Göğüslerin dikleşmesini sağlamak için haftada iki,büyümesi için hergün uygulanır." freeshp.com burdan almıştım kıyafetden belli oluyor ve sütyen ölçünde emin ol değişiyor tabi sen bilirsin :))

canım öyle hemen 2 günde etki etmiyor ve zaten bu bitkisel bir ürün.Bak bunu aldığım siteden yazdım "Göğüsleri besleyerek dikleşmesini ve büyümesini sağlar; sarkmayı ortadan kaldırır. Göğüsleri büyütmede masaj içten koltuk altına, dikleştirmede ise koltuk altından içe doğru yapılır.Göğüslerin dikleşmesini sağlamak için haftada iki,büyümesi için hergün uygulanır." freeshp.com burdan almıştım kıyafetden belli oluyor ve sütyen ölçünde emin ol değişiyor tabi sen bilirsin :))
hemen sipariş veriyorum ozaman..bende merak ediyordum bu ürünü..peki sen nekadar süre kullandın..hala kullanıyormusun.bırakınca etkisi gidiyormu..ayy cok soru sordum farkındayım ama heyecanlandım kusura bakma..

hemen sipariş veriyorum ozaman..bende merak ediyordum bu ürünü..peki sen nekadar süre kullandın..hala kullanıyormusun.bırakınca etkisi gidiyormu..ayy cok soru sordum farkındayım ama heyecanlandım kusura bakma..

yok canım önemli değil sor tabi :) 6 ay kullandım ben ve şuan kullanmıyorum bırakalı 1 ay oldu inş devamlılık istemez ya cake nin beni cezbetmesinin nedeni bitkisel ya ondan hoşuma gitti yani eger başka kullanan da varsa söylesin ben kullandım memnunum :)

X